men so všeč njene pesmi,njen glas,njen optimizem....pa to,da je ponosna,da ma isto postavo kot takrat ko je zmagala na american idol...pač mal močnejša,sam je pa ful simpatična v obraz...
Meni je ona tudi zeelo všeč. Njeni najljubsi komadi so mi pa tak Because of you, Since you've been gone, pa tisti ta novi Chivas mi je fajn. Glas pa ima tak božanski ful res. Bravo Kelly
no comment. ženska ma glas, ki da zdaleč ne najdeš naokoli. talentirana vokalistka. brez besed vglavnem.. pa ne o neki njeni postavi pa same take bedne. glas ma taki da sploh ne morš primerjat z našimi 'play boy zajčicami' .. Clarksonova RUUULLLSSSSSSSSSS ..... ženska se počuti vredu v svoji koži s tolkimi kilogramčki, kdo bi se sploh še pol sekiral. NOBODY. ko bojo tisti NEfani meli kaj pojma o petju pa znali pa sami sebe preizkusli pred mikrofonom z njenimi resnično težkimi pesmimi pol se naj javi pa nima takih nepotrebnih nezrelih komentarjev. just one : :* <3> za vedno ! <3
no comment. ženska ma glas, ki da zdaleč ne najdeš naokoli. talentirana vokalistka. brez besed vglavnem.. pa ne o neki njeni postavi pa same take bedne. glas ma taki da sploh ne morš primerjat z našimi 'play boy zajčicami' .. Clarksonova RULSS ..... ženska se počuti vredu v svoji koži s tolkimi kilogramčki, kdo bi se sploh še pol sekiral. NOBODY. ko bojo tisti NEfani meli kaj pojma o petju pa znali pa sami sebe preizkusli pred mikrofonom z njenimi resnično težkimi pesmimi pol se naj javi pa nima takih nepotrebnih nezrelih komentarjev. just one : :* <3> za vedno ! <3