Kelly Clarkson
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Meni gre pa na kur*c da se more vsaka debata o kakršnikoli znani osebi sprevržt v debato o tem, kako je kdo debel. Ja, cel svet je debel in zavaljen. (sonček, tole ni letelo nate, sem zaznala tvoj sarkazem ) Bedno!
Sicer pa punca dobro poje, pa par komadov mi je všeč. Najbolj pa Because of you. Sicer pa nisem lih njen fan. Aja, pa ona je zmagala na American Idol? A ni sam tko, da je ona najuspešnejša udeleženka American Idola, čeprav NI zmagala?
Sicer pa punca dobro poje, pa par komadov mi je všeč. Najbolj pa Because of you. Sicer pa nisem lih njen fan. Aja, pa ona je zmagala na American Idol? A ni sam tko, da je ona najuspešnejša udeleženka American Idola, čeprav NI zmagala?
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tiavanna napisal/-a:Meni gre pa na kur*c da se more vsaka debata o kakršnikoli znani osebi sprevržt v debato o tem, kako je kdo debel. Ja, cel svet je debel in zavaljen. (sonček, tole ni letelo nate, sem zaznala tvoj sarkazem ) Bedno!
ne, ne...zmagala je v prvi sezoni! je pa res, da je najuspešnejši produkt te serije, ker kasnejši zmagovalci niso tolk uspešni. drugač pa trenutno poteka 6. sezona že, če se ne motim...
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni je tudi všeč. Čeprav načeloma ne poslušam pop glasbe, se mi nekatere njene pesmi zdijo res dobre.
Naj pesmice: Behind These Hazel Eyes, Gone, Because Of You pa še katera.
Naj pesmice: Behind These Hazel Eyes, Gone, Because Of You pa še katera.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Če bi kdo rad poslušu njene komade so tuki linki:
- Breakaway
- Since you been gone
- Behind these hasel eyes
- Because of you
- Gone
- Addicted
- Where is your heart
- Walk away
- You found me
- I hate myself for losing you
- Hear me
- Beautiful disaster
- Breakaway
- Since you been gone
- Behind these hasel eyes
- Because of you
- Gone
- Addicted
- Where is your heart
- Walk away
- You found me
- I hate myself for losing you
- Hear me
- Beautiful disaster
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ne sj drugac pa totalno podpiras in socustvujes z debelimi ane?! no sej itak bom zj totalno popluvana verjetn, ampk sam tok sm omenla da useen ce se ne pretvarjas tolk.. isto ko da b recimo (predvidevam da si popolna u postavo) teb rekla --> pi*da s anoreksicna, kok ti se manka do idealne teze?
Zivljenje je piskotek!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni so njene pesmi full hude, sploh Walk away mi je najljubša . Pa tudi ostale pesmi so mi hude. Sicer ima ponavadi videospote tko tko, sam komadi so pa hudi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- sweetkana
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 2. 2007
js jo zlo rada poslušam...posebi tanova pesm "A Moment Like This" mi je ful všeč...ženska je dokazala da zna pet in da njen glas ni neki skup zmiksan...itak je dans nekam mal pevceu, ki res znajo pet
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
a ni tole tut naslov komada od Osenarce?sweetkana napisal/-a:js jo zlo rada poslušam...posebi tanova pesm "A Moment Like This" mi je ful všeč...
glas ma pa dober ja, kar je že redkost, glede na to da lahko vsaka kura uspe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov