Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni pa osebno tom ni nevem kak lepotec,je že cute,sam ni pa tak da bi rekla WAAAAAUUUUUU
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Haha...totalno ful preveč pocukrana. Men je že skoraj slabo, po moje je to res nekaj načrtovanega.
Itak pa men Tom ni bil nikoli všeč, tale njegova tanova mi pa tut ni ravno simpatična. Nekam bledo mi deluje... Že tam v nadaljevanki mi je bla kar malo zoprna. (kot vsi ostali, zato je nisem skoraj nikol gledala
)
Ne pustita kakšnega posebnega vtisa.
Plus tega se mi zdi neumno, da govorita medijem, kako je drugi krasen.

Itak pa men Tom ni bil nikoli všeč, tale njegova tanova mi pa tut ni ravno simpatična. Nekam bledo mi deluje... Že tam v nadaljevanki mi je bla kar malo zoprna. (kot vsi ostali, zato je nisem skoraj nikol gledala

Ne pustita kakšnega posebnega vtisa.

Plus tega se mi zdi neumno, da govorita medijem, kako je drugi krasen.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
LyLa napisal/-a:Men tud on ni.. u bistvu mi je prov grd, tko on po izgledu. Pa še trapast mi je... Ampak skup sta pa useen luštna
zadnic sm gledala po tv al neki...kak ga je en pospircal z vodno pistolo tom pa se je spravo na njega z nekimi vpr zakaj si to naredil? a si me hoto ponizat? wes kako si neumen? jaz bi ti odgovarjal na vpr ti pa tako? neuuunez... mislim kaki pristop.

-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
No jst sm pa ta vikend gledala film Mr. and Mrs. Smith z Angelino in Bradom...pa morm rečt, da fenomenalno pašeta skupaj...
človek ne ve, kateri je bolj mnjam

človek ne ve, kateri je bolj mnjam

karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire
¤MajC¤ napisal/-a:LyLa napisal/-a:Men tud on ni.. u bistvu mi je prov grd, tko on po izgledu. Pa še trapast mi je... Ampak skup sta pa useen luštna
zadnic sm gledala po tv al neki...kak ga je en pospircal z vodno pistolo tom pa se je spravo na njega z nekimi vpr zakaj si to naredil? a si me hoto ponizat? wes kako si neumen? jaz bi ti odgovarjal na vpr ti pa tako? neuuunez... mislim kaki pristop.
pravzaprav ni bila vodna pištola ampak umeten mikrofon.. kaj misliš da bi se tom približal vodni pištoli da bi ga pošprical? hmmm... kuk bi pa ti reagirala če bi ti to kdo naredu pred vsemi kamerami in tvojimi fani?
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Od teh dveh sta hujša samo še Justin pa Cameron. Kera groza, kr neki, tale Hollywood postaja vedno bolj čudaški. Nicole je po moje do zdej že jasno, da je bla najboljša stvar, kar se ji je lahko u lajfu zgodila, to, da se je znebila tega idiota. Vsakmu normalnemu smrtniku je lahko jasno, sej smo vsi vidl, kako se je razcvetela. Ta tip je uničevalec bejb, tko kt je Jennifer Lopez uničevalka moških, tko da mislm, da bi blo fajn, če bi se tadva mau dobila in uničla en druzga, tko nam jih vsaj ne bi blo treba več gledat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov