Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
N{n}ka napisal/-a::eek: http://www.kvak.com/index.php/id/2893/Tom_Cruise
ok to je sicer že gor,sam vseeno,in mislim če tko mal premišljuješ ,se ti zdi čist logično,jaz se sam sprašujem no že prej sem se, zakaj Tom ni imel otrok z Nicole no sicer imata 2 posvojena,ali pa z Penelope,mar on ne more imeti otrok?
Sicer pa se mi majbolj smili Suri,ki je v vsem tem največja žrtev,sam Ketie pa bi ji če je že to res lahko privoščla boljšga očeta.
To je Suri:
to pa Cris:
Kaj pa Chris pravi na vse tole?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
pebbles napisal/-a: pa tamala je prava mešanica toma in katie, obema je ful podobna, une učke ma pa čist na katie, k ma ona mal povešene navzdol, barva je učk je pa od Toma...
to sm glih jst gruntala kako je res...učke ma take k katie...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
**SiMoN@** napisal/-a:pebbles napisal/-a: pa tamala je prava mešanica toma in katie, obema je ful podobna, une učke ma pa čist na katie, k ma ona mal povešene navzdol, barva je učk je pa od Toma...
men so učke bolj podobne katie in tomu kot pa crisu
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja, meni se zdi da mata Katie in Tom oba bol povešene oči. Otrok je pa cukergirl007 napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:pebbles napisal/-a: pa tamala je prava mešanica toma in katie, obema je ful podobna, une učke ma pa čist na katie, k ma ona mal povešene navzdol, barva je učk je pa od Toma...
men so učke bolj podobne katie in tomu kot pa crisu
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
mily napisal/-a:pa dejte a ste nore, da bi na poroko mela celih 50 kg o ti pujsa debela .
mislim halo, sej ne vem, a nej se mi kate smili al ne. po eni strani si je čist sama kriva, sej ji ni treba prenašat vsega. ej, da bi men moj dec tkole delu, bi mu rako šumarčino stisla. upam da si ni pridobila kake strije med nosečnostjo, nevem kaj bo glede tega naredu
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mislm boga revca..bi ga jst nekam nasuvala če bi mi reku da moram hujšat...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov