Katie Holmes & Tom Cruise

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vam je bil Tom bolj všeč z Nikole

Da
131
47%
Ne
48
17%
Mi je vseeno
101
36%
Skupaj glasov : 280

Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 07. Sep. 2006 21:41

Pa dejte mal poguglat kako izgledajo 4 mesce stari otroc. Glede na to da je rojena tam začetek aprila al kdaj, nej bi blo to dete staro že 5, 6 mesecev.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 07. Sep. 2006 21:54

Dirty napisal/-a:Jst pa čist razumem, da je nista hotla kazat.Zakaj bi pa jo?

Got that one right. Sej je ne rabita izpostavljat, še preden zna mala sploh oke odpret. Men je v bistvu čist vseen, kako njuna beba zgleda pa kako ne .. Pa al je sploh njuna beba al je beba od enga ćičota čez cesto. Sam ne vem pa zakaj bi se šla z eno xyz bambino slikat, če mata bojda svojo? Makes no sense. :)

Kar se pa googlanja tiče - klik.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 07. Sep. 2006 22:01

mily napisal/-a:men so po eni strani ful smešne te fotografije, mislim vsi zvezdniki najamejo fotografa in pol so kao ful hapy family :roll: . kot da res čepijo na neki dekni in skupaj zrejo v daljavo.

:lol:
A ti bi najela fotografa, da pofotka ko te je dec nabutu pa kok se usaja nad tabo, ker ni dobu za jest? :) Sori, sam tolk mi je blo smešn. Itak, da morjo bit lepe fotke kakšne pa bojo. ;)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Piaation
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Piaation » 07. Sep. 2006 23:00

Suri ob rojstvu ni bila slikana, ker scientistična vera (katere goreč privrženec je Cruise) zapoveduje, da otrok prvih šest mesescev ne sme doživeti nič "dramatičnega", saj bi ga taka izkušnja lahko zaznamovala za vse življenje (s tme se strinjam, saj je otrok znanstveno dokazano za negativne vplive najbolj dovzeten do svojega prvega leta in se mu lahko marsikaj slabega vtisne v podzavest). Malo Suri je Tom pokazal tudi svoji ex punci, Penelope Cruz, ki je povedala da se otroka ni smela dotaknit in se nad njim sklanjat.... :roll:

Kakorkoli, mala je luškana, čeprav si ne morem kaj, da se ne bi strinjala s svojo predhodnico, ki je rekla, da mala spominja na Bjork... Kot en otrok eskima je :lol:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 08. Sep. 2006 7:51

*purple bitch* napisal/-a:
micamaca napisal/-a:
Velouria napisal/-a:Voila še ostale fotke iz revije: http://community.livejournal.com/ohnoth ... tml#cutid1

Men pa niti ni tooolk zlo luštna. Pa še zmeri dvomim, da je dejansko njuna. :P

se pridružujem tej skeptičnosti... pa noben me ne bo prepričal, da je ta otrok star samo dobre štiri mesece :roll: ...

ps. a ni to čudn kako je ta :stupid: cruise zdaj kar naekrat splodil otroka, prej pa 15 let nobena njegova žena ni mogla met otrok z njim :?:

ojej..nikol nebi bla slavna samo zarad takih namigovanj...
dejte malo bolj pogledat otroka..pa sej se na kilometer vidi da je njuna in da je obema podobna...

zakaj prej ni mel otrok pa pač jega prašite..lahko pa da nicole ni plodna al pa ni hotla rodit :roll:

nicole je bila tudi noseča, samo je 2x naravno splavila, zato sta se odločila, da otroka posvojita :wink:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 08. Sep. 2006 7:58

Men pa sploh ni čudno, da otroka nista hotla pokazat (pustmo zdej njuno vero pa kok sta :stupid: oz. nista) glede na to kakšne hijene so ljudje :roll: ... Pa sej sploh ni njuna, pa preveč lask ma, pa premal lask ma, pa azjatka je, pa prevelika je, pa kitajske učke ma, pa k vesolc je v faco pa ... Ja mislm no, kr neki! :roll: Zrad mene, če je kumara al pa paradajz, taka pač je in očitno je njuna ... vrjetno ne bi šla zarad enega fotografiranja najemat otroka in pred tem še hlinit celo Kateino nosečnost ... jst mislm, da jima je šlo tut brez tega čist hudo u lajfu, tko da ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 08. Sep. 2006 8:06

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Sep. 2006 8:56

ok glede tega kolk je otrok velik/zmožen/sposoben ne morš primerjat vse an stil da so pa pri 3, 4 mesecih vsi isti... :roll:
jst sm bla mejhn otrok recimo in pri letu dni če nebi hodila nebi zgledala da sem stara leto dni, ampak 5 mescev...in poznam dost primerov, da so otročji veliki za svoje mesece...to sploh ne morš primerjat, ker je vsak drugačen....
drgač pa če gledamo sliko od suri, pa je čist v usta tomu podobna, v uče pa katie...in se vidi d aje njihova, dobro se vidi vsa podobnost..mogoče res malo potegne na azijsko raso, ampak se vidi da jima je podobna...in mislim da ni tlele nobenga dvoma čigava je suri...
in nevem zakaj bi jo mogla sploh kdaj pokazat.. :eek:
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 08. Sep. 2006 8:59

mily napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20060907_3079940_16131761.php :D

:lach:
Ooooo, sej ne morm vrjet!

Pol si pa folk še želi bit slavn. :?
Hel no!!!!
Da se bojo tkole norca iz mojga deteta delal! Ni šans.
Sram naj vas bo, da se tkole norčujete! :flop:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 08. Sep. 2006 9:23

Ja se strinjam steLLcy s tabo, da bi se nekdo delal norca takole iz mojega otroka si je pomoje podpisal smrtno obsodbo :evil:

Zej komu je pa podobna pa jaz res nimam pojma...luškana je ful očke mi ma res hude take zategnene :D ....je pa res da se to vidi šele čez nekaj časa komu je podobna...sicer pa sej nima veze :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 08. Sep. 2006 9:54

oh jej kok ste eni naivni :roll: ... briga me a je to dete njuno al ne... vem pa, da so zvezdniki pripravljeni nardit marsikaj za svojo promocijo... kakšno res čudno naključje npr., da so fotke "happy family" prišle ven ravno v času, ko so Cruisa odpustili in njegova kariera "rahlo" tone...

ps. se pa strinjam, da je otrok, čigarkoli že je, luškan
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 08. Sep. 2006 10:01

hmm.. sej konec koncev tudi mene bolj malo briga, čigavo je pravzaprav to dete! drži kot pribito, da je ČEDNO! pa je njun otrok al pa ne :D
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 08. Sep. 2006 16:53

sofia83 napisal/-a:Kere hijene ste tle ene :tot: Fuj in fej, kako morate met globoko zalosten lajf, da greste analizirat lase in ucke otrocka in delat razne teorije zarote od tega ... Lepa je pa pika :)

Aneda je lepa. :ja: Že dolg nisem vidla tok lepega otročka, sploh lase in učke ma krasne pa ko ena odrasla oseba gleda na svet.
Let the good times roll.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 09. Sep. 2006 7:17

kdo pa je reku da je grda :gruebel: . sej smo vse rekle da je lušna. enim bolj drugim manj. če pa ni njuna bo pa tako čas prinesu svoje. čeprav mislim da to splonhni tako pomembno, ampak če res ni, zakaj lažeta? ker nekje sem brala da tom v bistvu sploh ni očka in otroka nista tako dolgo pokazala, ker je kate rodila mesec prej in je na koncu hodla okol s umetnim trebuhom.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 10. Sep. 2006 11:04

Meni je na enih slikcah lepa, na drugih mi ni. Cigava je v resnici, me pa niti ne zanima. :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov