Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Dirty napisal/-a:Jst pa čist razumem, da je nista hotla kazat.Zakaj bi pa jo?
Got that one right. Sej je ne rabita izpostavljat, še preden zna mala sploh oke odpret. Men je v bistvu čist vseen, kako njuna beba zgleda pa kako ne .. Pa al je sploh njuna beba al je beba od enga ćičota čez cesto. Sam ne vem pa zakaj bi se šla z eno xyz bambino slikat, če mata bojda svojo? Makes no sense.
Kar se pa googlanja tiče - klik.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
mily napisal/-a:men so po eni strani ful smešne te fotografije, mislim vsi zvezdniki najamejo fotografa in pol so kao ful hapy family . kot da res čepijo na neki dekni in skupaj zrejo v daljavo.
A ti bi najela fotografa, da pofotka ko te je dec nabutu pa kok se usaja nad tabo, ker ni dobu za jest? Sori, sam tolk mi je blo smešn. Itak, da morjo bit lepe fotke kakšne pa bojo.
Waiting in the queue oh whoopee doo
- Piaation
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Suri ob rojstvu ni bila slikana, ker scientistična vera (katere goreč privrženec je Cruise) zapoveduje, da otrok prvih šest mesescev ne sme doživeti nič "dramatičnega", saj bi ga taka izkušnja lahko zaznamovala za vse življenje (s tme se strinjam, saj je otrok znanstveno dokazano za negativne vplive najbolj dovzeten do svojega prvega leta in se mu lahko marsikaj slabega vtisne v podzavest). Malo Suri je Tom pokazal tudi svoji ex punci, Penelope Cruz, ki je povedala da se otroka ni smela dotaknit in se nad njim sklanjat....
Kakorkoli, mala je luškana, čeprav si ne morem kaj, da se ne bi strinjala s svojo predhodnico, ki je rekla, da mala spominja na Bjork... Kot en otrok eskima je
Kakorkoli, mala je luškana, čeprav si ne morem kaj, da se ne bi strinjala s svojo predhodnico, ki je rekla, da mala spominja na Bjork... Kot en otrok eskima je
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
*purple bitch* napisal/-a:micamaca napisal/-a:Velouria napisal/-a:Voila še ostale fotke iz revije: http://community.livejournal.com/ohnoth ... tml#cutid1
Men pa niti ni tooolk zlo luštna. Pa še zmeri dvomim, da je dejansko njuna.
se pridružujem tej skeptičnosti... pa noben me ne bo prepričal, da je ta otrok star samo dobre štiri mesece ...
ps. a ni to čudn kako je ta cruise zdaj kar naekrat splodil otroka, prej pa 15 let nobena njegova žena ni mogla met otrok z njim
ojej..nikol nebi bla slavna samo zarad takih namigovanj...
dejte malo bolj pogledat otroka..pa sej se na kilometer vidi da je njuna in da je obema podobna...
zakaj prej ni mel otrok pa pač jega prašite..lahko pa da nicole ni plodna al pa ni hotla rodit
nicole je bila tudi noseča, samo je 2x naravno splavila, zato sta se odločila, da otroka posvojita
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men pa sploh ni čudno, da otroka nista hotla pokazat (pustmo zdej njuno vero pa kok sta oz. nista) glede na to kakšne hijene so ljudje ... Pa sej sploh ni njuna, pa preveč lask ma, pa premal lask ma, pa azjatka je, pa prevelika je, pa kitajske učke ma, pa k vesolc je v faco pa ... Ja mislm no, kr neki! Zrad mene, če je kumara al pa paradajz, taka pač je in očitno je njuna ... vrjetno ne bi šla zarad enega fotografiranja najemat otroka in pred tem še hlinit celo Kateino nosečnost ... jst mislm, da jima je šlo tut brez tega čist hudo u lajfu, tko da ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ok glede tega kolk je otrok velik/zmožen/sposoben ne morš primerjat vse an stil da so pa pri 3, 4 mesecih vsi isti...
jst sm bla mejhn otrok recimo in pri letu dni če nebi hodila nebi zgledala da sem stara leto dni, ampak 5 mescev...in poznam dost primerov, da so otročji veliki za svoje mesece...to sploh ne morš primerjat, ker je vsak drugačen....
drgač pa če gledamo sliko od suri, pa je čist v usta tomu podobna, v uče pa katie...in se vidi d aje njihova, dobro se vidi vsa podobnost..mogoče res malo potegne na azijsko raso, ampak se vidi da jima je podobna...in mislim da ni tlele nobenga dvoma čigava je suri...
in nevem zakaj bi jo mogla sploh kdaj pokazat..
jst sm bla mejhn otrok recimo in pri letu dni če nebi hodila nebi zgledala da sem stara leto dni, ampak 5 mescev...in poznam dost primerov, da so otročji veliki za svoje mesece...to sploh ne morš primerjat, ker je vsak drugačen....
drgač pa če gledamo sliko od suri, pa je čist v usta tomu podobna, v uče pa katie...in se vidi d aje njihova, dobro se vidi vsa podobnost..mogoče res malo potegne na azijsko raso, ampak se vidi da jima je podobna...in mislim da ni tlele nobenga dvoma čigava je suri...
in nevem zakaj bi jo mogla sploh kdaj pokazat..
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
mily napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20060907_3079940_16131761.php
Ooooo, sej ne morm vrjet!
Pol si pa folk še želi bit slavn.
Hel no!!!!
Da se bojo tkole norca iz mojga deteta delal! Ni šans.
Sram naj vas bo, da se tkole norčujete!
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Ja se strinjam steLLcy s tabo, da bi se nekdo delal norca takole iz mojega otroka si je pomoje podpisal smrtno obsodbo
Zej komu je pa podobna pa jaz res nimam pojma...luškana je ful očke mi ma res hude take zategnene ....je pa res da se to vidi šele čez nekaj časa komu je podobna...sicer pa sej nima veze
Zej komu je pa podobna pa jaz res nimam pojma...luškana je ful očke mi ma res hude take zategnene ....je pa res da se to vidi šele čez nekaj časa komu je podobna...sicer pa sej nima veze
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
oh jej kok ste eni naivni ... briga me a je to dete njuno al ne... vem pa, da so zvezdniki pripravljeni nardit marsikaj za svojo promocijo... kakšno res čudno naključje npr., da so fotke "happy family" prišle ven ravno v času, ko so Cruisa odpustili in njegova kariera "rahlo" tone...
ps. se pa strinjam, da je otrok, čigarkoli že je, luškan
ps. se pa strinjam, da je otrok, čigarkoli že je, luškan
The secret of success is consistency of purpose.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Kere hijene ste tle ene Fuj in fej, kako morate met globoko zalosten lajf, da greste analizirat lase in ucke otrocka in delat razne teorije zarote od tega ... Lepa je pa pika
Aneda je lepa. Že dolg nisem vidla tok lepega otročka, sploh lase in učke ma krasne pa ko ena odrasla oseba gleda na svet.
Let the good times roll.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
kdo pa je reku da je grda . sej smo vse rekle da je lušna. enim bolj drugim manj. če pa ni njuna bo pa tako čas prinesu svoje. čeprav mislim da to splonhni tako pomembno, ampak če res ni, zakaj lažeta? ker nekje sem brala da tom v bistvu sploh ni očka in otroka nista tako dolgo pokazala, ker je kate rodila mesec prej in je na koncu hodla okol s umetnim trebuhom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov