Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
men so po eni strani ful smešne te fotografije, mislim vsi zvezdniki najamejo fotografa in pol so kao ful hapy family . kot da res čepijo na neki dekni in skupaj zrejo v daljavo. drugač je pa mala lušna, pač povprečen dojenček. všeč mi je ima toliko laskov
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
Tamala zgleda malo velika za 4,5 mesecev al kolk je že stara. Take asia očke ma, kjut.
Danes sem gledala neki o teh fotografijah in povedali so, da so jih fotografirali 5dni, na Tomovi posesti. Fotografi so se lahko prosto sprehajali po hiši in slikali tudi ob petih zjutraj, da bi tako lažje posneli perfektne fotografije. Najel je najboljše styliste in vizažiste, ki so med drugim uredili tudi tamalo.
Za fotografije ni dobil plačanega čisto nič. Je pa sigurno izbral zelo primeren čas za objavo, saj je zadnje čase prejemal le negativne kritike. Da ne govorimo o preklicu pogodbe itd..
Danes sem gledala neki o teh fotografijah in povedali so, da so jih fotografirali 5dni, na Tomovi posesti. Fotografi so se lahko prosto sprehajali po hiši in slikali tudi ob petih zjutraj, da bi tako lažje posneli perfektne fotografije. Najel je najboljše styliste in vizažiste, ki so med drugim uredili tudi tamalo.
Za fotografije ni dobil plačanega čisto nič. Je pa sigurno izbral zelo primeren čas za objavo, saj je zadnje čase prejemal le negativne kritike. Da ne govorimo o preklicu pogodbe itd..
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Velouria napisal/-a:Voila še ostale fotke iz revije: http://community.livejournal.com/ohnoth ... tml#cutid1
Men pa niti ni tooolk zlo luštna. Pa še zmeri dvomim, da je dejansko njuna.
se pridružujem tej skeptičnosti... pa noben me ne bo prepričal, da je ta otrok star samo dobre štiri mesece ...
ps. a ni to čudn kako je ta cruise zdaj kar naekrat splodil otroka, prej pa 15 let nobena njegova žena ni mogla met otrok z njim
The secret of success is consistency of purpose.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
micamaca napisal/-a:Velouria napisal/-a:Voila še ostale fotke iz revije: http://community.livejournal.com/ohnoth ... tml#cutid1
Men pa niti ni tooolk zlo luštna. Pa še zmeri dvomim, da je dejansko njuna.
se pridružujem tej skeptičnosti... pa noben me ne bo prepričal, da je ta otrok star samo dobre štiri mesece ...
ps. a ni to čudn kako je ta cruise zdaj kar naekrat splodil otroka, prej pa 15 let nobena njegova žena ni mogla met otrok z njim
ojej..nikol nebi bla slavna samo zarad takih namigovanj...
dejte malo bolj pogledat otroka..pa sej se na kilometer vidi da je njuna in da je obema podobna...
zakaj prej ni mel otrok pa pač jega prašite..lahko pa da nicole ni plodna al pa ni hotla rodit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov