Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gugamuga - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
Tiavanna napisal/-a:Lušno bitjece.
Sam škoda, da ma tok prizadete starše. Najbrž jo bom Tom kar zaprl v stolp brez vrat in ji zavaril deviški pas (če ne kar cele hlače) na rito.
ja, ane, to pa ti dobr veš, ker Toma poznaš pa sta kar na "ti" pa si dobr obveščena o vsem jao, pubertetnice, kaj ko bi kej bolj pametnega v življenju počele, kot da cele dneve komentirate tabloide
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
bad_girl napisal/-a:Od moje sestrične pobček je lepši
haha. mislim, da suri sploh ni nič posebnega. sicer pa - kaj sploh je posebno? meni ni ne vem kaj. sem več pričakovala.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je pa čist bedno to "slinjenje" okrog otrok slavnih...ker njihovi otroci niso čist nič boljši od "navadnih" in tut nimajo nič tko hudo posebnega, lepega, whateva kar bi jih delalo tako drugačne od naših otročkov...da bi blo treba zganjat histerijo v stilu "wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je lep-a"....krneki.
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
gugamuga napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Lušno bitjece.
Sam škoda, da ma tok prizadete starše. Najbrž jo bom Tom kar zaprl v stolp brez vrat in ji zavaril deviški pas (če ne kar cele hlače) na rito.
ja, ane, to pa ti dobr veš, ker Toma poznaš pa sta kar na "ti" pa si dobr obveščena o vsem jao, pubertetnice, kaj ko bi kej bolj pametnega v življenju počele, kot da cele dneve komentirate tabloide
Sure...
Važno, da ti vse veš in si najpametnejša na celem svetu.
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
Boys are my favourite thing to study!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni pa ni lepa
Deluje mi kot, da ima na glavi lasuljo, kar pri takem očetu niti ne bi bilo čudno. In podobna ni ne enemu in ne drugemu. Čas bo pokazal komu je podobna. Me prav zanima, če je res njegova.
Deluje mi kot, da ima na glavi lasuljo, kar pri takem očetu niti ne bi bilo čudno. In podobna ni ne enemu in ne drugemu. Čas bo pokazal komu je podobna. Me prav zanima, če je res njegova.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
LARIKA napisal/-a:Me prav zanima, če je res njegova.
Hehehe. A pol praviš, da je Katie preračunljivka?
Men je pa luškana tamala, in tud men na kašnga azijčka sliči. Je pa fotošopan tole itak, ker če jo primerjam z mojo nečakinjo, ko je bla stara 5 mescev, sta si bolj podobne zdej, ko je naša tamala stara skor dve leti. Sam kdo bi hotu otroku dat bolj zrele poteze?
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
omg kok je luškana ker cukr mi je!!
sam po mojm je vseen mal fotomontaže vmes
sam po mojm je vseen mal fotomontaže vmes
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Voila še ostale fotke iz revije: http://community.livejournal.com/ohnoth ... tml#cutid1
Men pa niti ni tooolk zlo luštna. Pa še zmeri dvomim, da je dejansko njuna.
Men pa niti ni tooolk zlo luštna. Pa še zmeri dvomim, da je dejansko njuna.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men je res srčkana...zdej pa sploh ko sem vidla še druge slikce
sam ne zdi se mi pa stara 4 mesce..kr nism mogla vrjet k sm prebrala da je tok mal stara
sam ne zdi se mi pa stara 4 mesce..kr nism mogla vrjet k sm prebrala da je tok mal stara
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov