Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Lastovica napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:Suri sploh ne obstaja?
Kaj je pa potem Katie rodila? Slona??
Za tiste pismene piše kaj sklepajo mediji:
24ur.com napisal/-a:Nekateri mediji pa ugibajo, da Tom in Katie Suri skrivata zaradi scientološke sekte, ki ji oba pripadata. Če bi bila Suri bolna, poškodovana, duševno ali umsko prizadeta, bi jo scientologi označili za 'zločin', ki ga je treba skrivati. Če je temu tako, bodo Suri vzgajali v tišini in samoti, dokler ne ozdravi.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
steLLcy napisal/-a:Lastovica napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:Suri sploh ne obstaja?
Kaj je pa potem Katie rodila? Slona??
Za tiste pismene piše kaj sklepajo mediji:24ur.com napisal/-a:Nekateri mediji pa ugibajo, da Tom in Katie Suri skrivata zaradi scientološke sekte, ki ji oba pripadata. Če bi bila Suri bolna, poškodovana, duševno ali umsko prizadeta, bi jo scientologi označili za 'zločin', ki ga je treba skrivati. Če je temu tako, bodo Suri vzgajali v tišini in samoti, dokler ne ozdravi.
Tistim brez humorja in posledicno s tem manjse inteligentosti , je pa branje foruma odsvetovano.
Glede na to, kdo je njen foter je pa po mojem tale Suri res umsko prizadeta. Kot seveda navajajo mediji
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Lastovica napisal/-a:Glede na to, kdo je njen foter je pa po mojem tale Suri res umsko prizadeta. Kot seveda navajajo mediji
ja ampk s tem se pa čist strinjam
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
**SiMoN@** napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Glede na to, kdo je njen foter je pa po mojem tale Suri res umsko prizadeta. Kot seveda navajajo mediji
ja ampk s tem se pa čist strinjam
Ja enako. Pri takih starših ni dvakrat za rečt, da ni z malo res kj narobe na duševnem smislu.
Sam žalostno je, da bi jo Tom verjatno res izoliral, če bi bli kj narobe.
Kako mu je lahko kj bl pomembnega kot lasten otrok? Ne razumem, kako lahko vse podredi eni neumi vri, ki je zanj bolj pomembna kot vse in kako se ji lahko podeja Katie, i pusti, da tko dela z njo, in pa z otrokom če je kj na tem.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jz sm dans mal razmišljala, da Katie mogoče res ni rodila, oz., da sploh ni bla noseča. Sm brala u Slovenskih novicah, da, če želi kdo na obisk si vedno neki zmislita, ko sta bla dogovorjena, da jo pridejo slikat za cajtnge sta si tut neki zmislila, da je Katie bolna or something. So pa le danes slike Katie ko je bla še "noseča". In je bla slika iz marca in aprila. In je imela marca večji trebuh kot aprila. Kar še zdaleč ni logično. Je že res, da je mal odvisno kak je oblečena, in zgleda včasih mal bol okroglo in večje včasih se bol skrije. Sam je bla vseeno očitna razlika. Ni mi jasno a se ona dva res zajebavata in tamala ne obstaja, al jo pa res skrivata. Sam če jo skrivata mi pa ni jasno kdaj bo tamala vidla svet? Bo ja mal trčena, če bo skoz notr zaprta. Če je nobedn razn "njiju dveh" ne sme videt. Pol ne bo mela učiteljev niti starih staršev in nobenga. In bo do konc življenja skrita? Nevem no.. In ne znam si predstavljat kak bi zgledalo, pol ko bi jo spustili ven. Bi bla ja ko človek iz đingle? Nevem no, skrajno čudno je vse.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
renatka_ napisal/-a:Jz sm dans mal razmišljala, da Katie mogoče res ni rodila, oz., da sploh ni bla noseča. Sm brala u Slovenskih novicah, da, če želi kdo na obisk si vedno neki zmislita, ko sta bla dogovorjena, da jo pridejo slikat za cajtnge sta si tut neki zmislila, da je Katie bolna or something. So pa le danes slike Katie ko je bla še "noseča". In je bla slika iz marca in aprila. In je imela marca večji trebuh kot aprila. Kar še zdaleč ni logično. Je že res, da je mal odvisno kak je oblečena, in zgleda včasih mal bol okroglo in večje včasih se bol skrije. Sam je bla vseeno očitna razlika. Ni mi jasno a se ona dva res zajebavata in tamala ne obstaja, al jo pa res skrivata. Sam če jo skrivata mi pa ni jasno kdaj bo tamala vidla svet? Bo ja mal trčena, če bo skoz notr zaprta. Če je nobedn razn "njiju dveh" ne sme videt. Pol ne bo mela učiteljev niti starih staršev in nobenga. In bo do konc življenja skrita? Nevem no.. In ne znam si predstavljat kak bi zgledalo, pol ko bi jo spustili ven. Bi bla ja ko človek iz đingle? Nevem no, skrajno čudno je vse.
hehe.. kok sem se nasmejela tistemu stavku iz džungle. pa saj ne bi bila celo življenje zaprta, samo nekaj mesec če se ne motim. tako nekako se mi zdi, da sem prebrala. da mora otrok neki mesecev preživeti v miru. neki takega, no. pomoje sta se samo ustrašila medijev, pa pač nista želela, da objavijo njene slike. ne vem. obstaja pa še ena razlaga:
24ur.com napisal/-a:Je Suri bolna?
Nekateri mediji pa ugibajo, da Tom in Katie Suri skrivata zaradi scientološke sekte, ki ji oba pripadata. Če bi bila Suri bolna, poškodovana, duševno ali umsko prizadeta, bi jo scientologi označili za 'zločin', ki ga je treba skrivati. Če je temu tako, bodo Suri vzgajali v tišini in samoti, dokler ne ozdravi.
kr ne morem verjet, da se to po svetu prakticira. bogi otroci
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Nevem, mogoč obstaja, mogoče ne. Lahk, da je bla to res sam ena finta, da se je mal pisalo PREDVSEM O TOMU in poem posledično še o Katie. DSj enkrat ko je bla še "noseča" so se menli, da naj bi ji Tom plaču, da mu rodi hčerko. Sam ta dva sta res čudna, oz. že sam Tom je dost čudn, tak, da ni 2× za rečt, da so tu kaj zamutli. Ker me je najbol zmotlo tisto glede velikosti trebuha. Ker je mela prejšnji mesec večji trebuh kot pol naslednji mesec, ko bi ji moral še dodatno zrasti, ne pa se skrčit? Al pa jo je Tom v vroči vodi oprau, mogoč je tut to kako načelo scientologije
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
In ker zdaj otroka ni v vsakem tabloidu, ker zelita mogoce zasebnost, mogoce drugacno odrascanje... je vsega kriva njegova vera? Halo. Saj tudi njegova ostala otroka nikjer ne vidis in prav je tako
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
||MuCkAa napisal/-a:In ker zdaj otroka ni v vsakem tabloidu, ker zelita mogoce zasebnost, mogoce drugacno odrascanje... je vsega kriva njegova vera? Halo. Saj tudi njegova ostala otroka nikjer ne vidis in prav je tako
Predvsem to bi moglo bit prvo. Zakaj bi blo treba otroke po tabloidih vlečt? Ok, v tem primeru, da bi se le pisalo o njima..
Pa na pisanje renatke: si sama ugotovila, da je ful razlika lahko, kako se nosečnica obleče in potem zgleda bolj suha ali debelejša..ampak samo v obraz jo poglej, TOTALNO spremenjena, ful bolj polna.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
sliko bi lahko ze zato dala, da bi te govorice utisala...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst bi bl rekla d tmala res ne obstaja, zto k je še neki čudnga; k je bil tom z nicole nista mogla met svojih otrok, zto k nej bi bil tom neploden. z nicole sigurn nč ni narobe, zto k je (oz. naj bi bla) noseča. čudn je mal vse skupi, sploh zto k se k&t tolk rada izpostavlata.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov