Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 596 prispevkov
• Stran 3 od 40
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40
Naslednja
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
V Lady piše, da naj bi blo vse skupaj samo premišljena promocija za njuna nova filma, da dvigneta rating...
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ne vem....Tom ima ponavadi daljse zveze ( Mimi, Nicole, Penelope), tako da ce ne gre res samo za propagando, jaz ne bi stavila, da ne bo dolgo trajalo.
Meni je on ful vsec in vedno mi bo. Je en tak moski, ki z leti postaja se bolj simpaticen. Edina malce slabsa lastnost na njem, je njegova visina.
Mislim, da dobro paseta skupaj, ona je tudi zelo luskana...in prav nic prevec dobra zanj
Meni je on ful vsec in vedno mi bo. Je en tak moski, ki z leti postaja se bolj simpaticen. Edina malce slabsa lastnost na njem, je njegova visina.
Mislim, da dobro paseta skupaj, ona je tudi zelo luskana...in prav nic prevec dobra zanj
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
opium napisal/-a:puma napisal/-a:kriza srednjih let ... in ne morem verjet, da se toliko lepih žensk/punc pali na malega štopla.
in zakaj je to tok tezko za verjet???
ker ni nič posebnega ...
Prvi neprebran prispevek • 596 prispevkov
• Stran 3 od 40
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]