Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Samo men je hecno kako sta mi in Tom in Nicole Kidman, ko sta bila še skupaj oba zgledala ful hladna človeka, pa tudi če sta bila kje posebej. Odkar sta narazen pa o tem ni sledu.
Samo temu Tomu se je res ful neki strgal,že cel življenje mi je ful antipatičen, zdej se mi zdi da je pa že prou nor,pomoje ma krizo srednjih let.
Samo temu Tomu se je res ful neki strgal,že cel življenje mi je ful antipatičen, zdej se mi zdi da je pa že prou nor,pomoje ma krizo srednjih let.
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Meni se tudi zdi, da Tomu ornk seka po buči, ej... Kate pa se mi zdi taka vodljiva ovčica, kar malo se mi smili...čeprav vem, da ne moreš verjet vsega, kar bereš in slišiš v medijih... Nista mi všeč, v glavnem. Mi je pa tudi všeč, da ni več z Nicole, ker je ABSOLUTNO prevelika frajerka zanj.
Use your imagination...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*Elle* napisal/-a:Klik
kako me taki tipi razpi*****! pa s tem človekom je neki hudo narobe!! tom pa očitno misli samo nase. ti zvezdniki očitno le niso tako perfektni očetje
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ljubljančanka napisal/-a:Samo men je hecno kako sta mi in Tom in Nicole Kidman, ko sta bila še skupaj oba zgledala ful hladna človeka, pa tudi če sta bila kje posebej.
lahk da je bla ona tista k ni marala izkazovanja custev v javnosti, njega pa to ne bi motilo
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Na tujih poročilih so povedali, da se njuno razmerje krha.
Poroko so že večkrat odložili. Tom sploh ni šel s Kate in otrokom k njenim staršem in da se sploh z njimi ne pogovarja in jih ne mara.
Pa Kate ima hudo poporodno depresijo in ji Tom ne dovoli nikakršnega jemanja zdravil, kaj šele antidepresivov.
Ta človek je res totalno zmešan, ona pa še bolj, ker ga posluša.
Poroko so že večkrat odložili. Tom sploh ni šel s Kate in otrokom k njenim staršem in da se sploh z njimi ne pogovarja in jih ne mara.
Pa Kate ima hudo poporodno depresijo in ji Tom ne dovoli nikakršnega jemanja zdravil, kaj šele antidepresivov.
Ta človek je res totalno zmešan, ona pa še bolj, ker ga posluša.
Don't worry, be happy!!!
-
skinny - Kofetarica
tu pa je klasičen primer, ko velja stavek: "vse za ljubezen"
ta poporodna depresija pa tudi ni samo tako. in če bi bilo tomu kaj do zdravja (fizičnega in psihičnega) pol katie ne bi več tako mučil.
mislim, halo! a ni ljubezen bolj pomembna od vere? oziroma zdravje ljubljene osebe??
ta poporodna depresija pa tudi ni samo tako. in če bi bilo tomu kaj do zdravja (fizičnega in psihičnega) pol katie ne bi več tako mučil.
mislim, halo! a ni ljubezen bolj pomembna od vere? oziroma zdravje ljubljene osebe??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
me je kar pretreslo, ko sem prebrala članek .
samo sedaj se pojavi vprašanje:
koliko časa bo zdržala brez toma?
jaz mislim, da bo odšla nazaj k njemu.
samo sedaj se pojavi vprašanje:
koliko časa bo zdržala brez toma?
jaz mislim, da bo odšla nazaj k njemu.
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
biscuit - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Če ima vsaj malo pameti ne bo šla nazaj k njemu. Bomo pa videli. Po mojem bo Tom uporabil vse mogoče in nemogoče, da jo bo spet spravil k sebi in jo imel še bolj pod svojo "kontrolo".
Mislim pa, da ona ni dovolj močna, da bi dokončno odšla od njega in živela kot mati samohranilka.
Mislim pa, da ona ni dovolj močna, da bi dokončno odšla od njega in živela kot mati samohranilka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov