Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Angel girl napisal/-a:Ja mogoče bo s tem dejanjem postal največji car?! Al kwa že? Ma ne vem no, sam men se zdi to ful bolano, prov uno ogabno bolano. Mislm dobr sj človk še prežvi k sliš d una revca nau mogla govort med porodom pa to (itaq je že to preveč) ampak d bo jedu to, mislm men se zdi to popolnoma neokusno in ta velka buča d zarad tega nau mela Katie poporodne depresije. Če bo kdo kej mel, bo mel Tom prebavne motne!
Jp, sj se ne ve, kdo je bolj čudn. Joj, nej se raj iz porodne sobe ven umakne, da se otroku ne bo sfuzlalo, ko bo vidu tazga prizadetka. Pa una, da nima tok hrbtenice
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bo tko naredu k na jackassu.speku postlco in pečeno popapcal.dober tek tom
in še to bom dodala da se mi obadva zdita mal mim....sploh pa se mi zdi vsak ki ima s scientologijo opravka mal mim, ker to je pa res kr neki....
da se ob rojstvu nebom drla??pa kdo mi more kej tazga rečt.nebi jst privolila v ke tazga......
in še to bom dodala da se mi obadva zdita mal mim....sploh pa se mi zdi vsak ki ima s scientologijo opravka mal mim, ker to je pa res kr neki....
da se ob rojstvu nebom drla??pa kdo mi more kej tazga rečt.nebi jst privolila v ke tazga......
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Dons sm v novicah prebrala, da so v eni reviji napisal, da je že med porodom začel jesti postlco in ker ni opazu, da je hčerko, da je njo pojedu s poselco vred. Kriiiizzzzaaaa Ne vem, kdo se loh kej tazga spomne pa napiše v revijo nooo
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
o bed to se tok folk norca dela zdej iz njega da kr ni več normalno...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
mily napisal/-a:hja, po mojem bo Suri mela velike travme, pa ne zaradi poroda, ampak idiotskega očeta.
se strinjam. z mamo pa tud ni vse v redu, da se z vsem kaj tom reče strinja.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Mah če mene vprašate, je tale Katie še bolj nora od Toma.. mislim, da se strinja glih z vsem kar ON reče??? Pa kaj ji je? Tako kot da se ne zna zase postavit in je sveto vse kar on reče??
Boga... men se smili....
ker je tk nora... sej si ni sama kriva...
Boga... men se smili....
My dreams are my reality...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
*pupika* napisal/-a:Mah če mene vprašate, je tale Katie še bolj nora od Toma.. mislim, da se strinja glih z vsem kar ON reče??? Pa kaj ji je? Tako kot da se ne zna zase postavit in je sveto vse kar on reče??
Boga... men se smili....
Ze kot mala deklica je sanjala, da se bo porocila z njim. Sanje se ji uresnicujejo in mislim, da je to razlog za njeno nenadno norost, ker prej se mi je zdela ok punca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov