Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
ME to YOU napisal/-a:zanga definitvno velja rek: bolj star bolj nor
pa je bil prou kjut dečko zdej je pa čedalje bolj čudaški
so kriva leta ali katie???
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Punčka za Toma in Katie!
Tom Cruise in Katie Holmes sta postala srečna starša deklici, ki sta jo poimenovala Suri. Ime Suri izvira iz hebrejščine in pomeni 'princeska', v perzijskem jeziku pa 'rdeča vrtnica'.
Vsekakor čestitke in zaželimo jim srečo.
In človek si zaželi, da bi otrok čimmanj trpel na račun scientologije, ravno tako tudi Katie.
Tom Cruise in Katie Holmes sta postala srečna starša deklici, ki sta jo poimenovala Suri. Ime Suri izvira iz hebrejščine in pomeni 'princeska', v perzijskem jeziku pa 'rdeča vrtnica'.
Vsekakor čestitke in zaželimo jim srečo.
In človek si zaželi, da bi otrok čimmanj trpel na račun scientologije, ravno tako tudi Katie.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
no nice...js jima tud želim velik sreče...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
valda da se je šalil...sj se je razbral po tem k sploh ni vedu kok je posteljica velika...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
inchy84 napisal/-a:ja men je tut ful lepo ime
No jst tut upam, da bosta kej k pamet pršla že počas
aha, podpis
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
Velouria napisal/-a:Rodila je na isti dan kot moja frendica, pa obe imata punčko z lepim imenom (čeprov od moje frendice walda ni Suri, hehe).
Me prov zanima, če je pol res rojevala v tišini?
pomoje tud ja
i love love
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
sej pa v tistem linku, ki ga je dala snow flake nekje čisto doli piše, da ženska ne treba biti tiho, da naj bi bili tiho udeleženci!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov