Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sleepy beauty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
ubistvu sta kar presenetla. tak kjut par, on zgleda 35 ona pa tud
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
bunnyka napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Meni sta skupaj lep par.. ona je sweet, on je njami.. Glavno je, da se mata fajn.. drugo pa je itak nepomembno..
Je pa tud relativno majhen (sploh glede na bivso..Nicole)
Majhen gor ali dol.. i like it.. :D Pa Katie se mi zdi da je tudi malo vecja od njega... it doesn't matter.. :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
@, se meni zdi, da je Hollywood "parčkanje za promocijo" izumil že ene 50 let nazaj, pa še vedno vzburijo toliko prahu, da se jim splača. Oz. sedaj, ko informacije potujejo hitreje, se jim izplača še bolj.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Davorin napisal/-a:@, se meni zdi, da je Hollywood "parčkanje za promocijo" izumil že ene 50 let nazaj, pa še vedno vzburijo toliko prahu, da se jim splača. Oz. sedaj, ko informacije potujejo hitreje, se jim izplača še bolj.
Ja, pač vse za lastno promocijo...Me prov zanima, če bo zaradi zveze s Tomom dobila kakšno vlogo več... Več o njej oz. njima pa se tako ali tako že piše...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
nogica napisal/-a:ve katera kok je on visok oz. mejčkn? K ona je okol 181cm al neki tazga ... ? Prou smešno mi zgledata skp, ona si bi lohka kašnga bl luštnga pa mlajšga najdla. Sicer pa ... kokr jima paše ane!
Enkrat sem nekje prebrala, da je visok 168 cm. Nevem, če podatek res drži, zapomnila sem si pa ga zato, ker je moja prijateljica bila takrat tudi tako visoka.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
tiasha napisal/-a:Men sta čist luškana skupi ... mene je ubistvu prov vseen kdo je s kom, kaj ma kdo s kom, kok časa so skupi, kaj počnejo, kje počnejo, kdaj kej počnejo ... la la la ... važn da se majo oni radi in da uživajo ... naj ... sej je njihovo življenje ...
A se lahko podpišem?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Snow flake napisal/-a:Meni osebno je bil par Nicole Kidman + Tom Cruise eden kako naj rečem najlepših parov Hollywoda, pa ne gledam samo po zunanjem videzu, ampak po tem, kao sta šla skup ... in mi je blo kar mal hudo, da sta se ločila ...
Itak pa ta zveza s Kate ne bo dolgo trajala, tko kot ni una prej ...
Se čist strinjam. Z Nicole sta mi bila sanjski par, tko da nje vsaj za moje pojme nobena ne bo mogla nadomestit...sej Katie je kjut, sam to ni to...z Nicole sta delovala ful glamurozno, sanjsko, spešl...s Katie mi delujeta kot srednješolski parček, ki sam čaka kdaj se bo mečkal na zadnjem zicu avtomobila
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov