Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
o bed, kok sta bedna!!!
una Katie najprej zatrjuje, da je Tom ljubezen njenega življenja, da si ne more predstavljat prihodnosti brez njega, da je on moški o katerem je vedno sanjala...bla bla bla...zdej se pa kao že ločujeta.
Kot prvo mi že na začetku ni blo jasn, zakaj že kr na začetku zveze hočta met otroka. Lahko bi mal počakala, da se bolš spoznata...pa šele pol otrok.
Ona dva men vizualno nikol nista pasala skupi. Katie men ful deluje kot ena smrkla, v bistvu ful taka mlada še. On pa ful starejši, k hoče met družino pa to....
Samo vseen nism verjela, da bosta šla tok hitr na razn.
una Katie najprej zatrjuje, da je Tom ljubezen njenega življenja, da si ne more predstavljat prihodnosti brez njega, da je on moški o katerem je vedno sanjala...bla bla bla...zdej se pa kao že ločujeta.
Kot prvo mi že na začetku ni blo jasn, zakaj že kr na začetku zveze hočta met otroka. Lahko bi mal počakala, da se bolš spoznata...pa šele pol otrok.
Ona dva men vizualno nikol nista pasala skupi. Katie men ful deluje kot ena smrkla, v bistvu ful taka mlada še. On pa ful starejši, k hoče met družino pa to....
Samo vseen nism verjela, da bosta šla tok hitr na razn.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Frenkie napisal/-a:una Katie najprej zatrjuje, da je Tom ljubezen njenega življenja, da si ne more predstavljat prihodnosti brez njega, da je on moški o katerem je vedno sanjala...bla bla bla...zdej se pa kao že ločujeta.
A to ti je povedala?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
||MuCkAa napisal/-a:A to ti je povedala?
Men osebno ni nč povedala
Ampak na tv-ju, na intervjujih, na Jay Lenno show.....je skos neki govorila o njem, da kok je v 'sedmih nebesih' in da bo za vedno samo z njem.
krrrrrrrr neeekiiii u glavnem.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
že dolg nista bla nikjer objavlena pa so mal reklame sama zase naredla..odgovor je bil pa itak tišičen...Ne, ne razhajava se, ker se ljubiva... ja k lahku
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
men je cist useen za njiju....sam mi je pa tom najbolj sedu skup z nikolco.....katie je premlada zanga....z unim k je bla prej sam se ne spomnem ko mu je ze ime tud je igralec...sta bols skup pasala kt pa zdej s tomom....mah kokr hocjo nej pa majo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov