Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Sessa napisal/-a:Lollypop napisal/-a:Men je pa ženska antipatična! Tom pa Nicole sta pasala skup (ne vizualno ampak karakterno)! Vsj men se je zdel tk!
haha..kolkokrat pa si bla z njima na kafeju, da ju karakterno tak dobro poznaš?Katie bi si lahko našla boljšega.
o človeku je najbrž dobila vtis na podlagi medijev. kaj si ga ne naredimo vsi na tak način (vsaj tisti, ki zvezdnikov ne poznamo osebno)?
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
V začetku njune veze sta se mi Katie in Tom zdela lep par-on mi je sicer sodil med tiste vrste ljudi,za katere velja,da mora biti vse po njihovo-vendar še vedno sprejemljiv,saj ga cenim tudi kot igralca.
Katie je bila v začetku veze ves čas otroško nasmejana in vidno srečna.
Danes njen obraz izžareva vidno zamišljenost in žalost.Vedno pogosteje opažam neko odsotnost na njenem obrazu.
Povsem laično ugibam,koliko mesecev,če ne dnevov bosta še skupaj...
Suri je (nikomur podoben) ljubek otroček.
http://www.people.com/people/news/0,,,00.html
P.S.
Kar celo stran sem objavila,ker ne znam prenesti samo slike
Katie je bila v začetku veze ves čas otroško nasmejana in vidno srečna.
Danes njen obraz izžareva vidno zamišljenost in žalost.Vedno pogosteje opažam neko odsotnost na njenem obrazu.
Povsem laično ugibam,koliko mesecev,če ne dnevov bosta še skupaj...
Suri je (nikomur podoben) ljubek otroček.
http://www.people.com/people/news/0,,,00.html
P.S.
Kar celo stran sem objavila,ker ne znam prenesti samo slike
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Men je eskim .
Pa Katie skos za Beckhamovo ponavlja . Ampak konec koncev bolš to, kokr da bi v tistih vrečah še naprej okol hodila.
Pa Katie skos za Beckhamovo ponavlja . Ampak konec koncev bolš to, kokr da bi v tistih vrečah še naprej okol hodila.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Z Nicole sta bla lepši par...vsaj men se tak zdi...ni blo tolk izpostavljanja.
S Katie sta mi bla na začetku všeč potem je pa vse preraslo v neko promocijo. Njuna "ljubezenska zgodba" je skor prelepa. Sploh mi je smešn, ker je kr zlo višja od njega . Za njuno hčerko so pa bla ugibanja, če je sploh njuna:).
S Katie sta mi bla na začetku všeč potem je pa vse preraslo v neko promocijo. Njuna "ljubezenska zgodba" je skor prelepa. Sploh mi je smešn, ker je kr zlo višja od njega . Za njuno hčerko so pa bla ugibanja, če je sploh njuna:).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov