Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 596 prispevkov
• Stran 39 od 40
•
Prejšnja
1 ... 36, 37, 38, 39, 40
Naslednja
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
joj kok je tale suri srckan otrok - prou ena taka mala lepoticka je! sam upam da ne bo spet se ena zvezdnica tipa nicole richie k odraste. drgac pa nc cudnga da je tok luskana, samo za obuditev spomionov na stare dorbe case toma:
nevem za vs, ampak men je biu on vcasih noro dobr, zdj pa zgleda vcasih res k en dedk. sploh na teh slikcah na plazi.
nevem za vs, ampak men je biu on vcasih noro dobr, zdj pa zgleda vcasih res k en dedk. sploh na teh slikcah na plazi.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Oh ja... Top Gun
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Js pa sploh Top Guna nkol do konca gledala nism.. Je pa luškan na fotkah, ja. Zdej ma pa neka čudna očala, pa mal zabuhel mi zgleda.. no sej se vsi staramo Men je bil v Jerry Maguierju všeč.
Menda da je v scientologiji že tok visok prlezu, da je nekak duhovnik in loh clo poroča pare jao jao...
Še slikce, Suri je opazla paparaca in mu pomaha (to je pa en bolj kjutkanih otroh slavnih osebnosti):
Klik
Menda da je v scientologiji že tok visok prlezu, da je nekak duhovnik in loh clo poroča pare jao jao...
Še slikce, Suri je opazla paparaca in mu pomaha (to je pa en bolj kjutkanih otroh slavnih osebnosti):
Klik
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Kate s tole frizuro čis kopira Victorio. izvirnost pa taka . otrok mi pa tut ni luškan.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Mah, po moje da ni. To so sam predvidevali ker naj bi mela na nogometni tekmi neko blazno ohlapno majco. To sem nekje prebrala.
Drugac pa mi je Suri lepa (kot vsak otrok), ful se mi zdi podobna Katie. Aja, kaj ni rekla ze pred casom, da bo po novem Kate ?!
Tom pa zgleda, kot da bi bil na kahlo postrizen.
Drugac pa mi je Suri lepa (kot vsak otrok), ful se mi zdi podobna Katie. Aja, kaj ni rekla ze pred casom, da bo po novem Kate ?!
Tom pa zgleda, kot da bi bil na kahlo postrizen.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Poslovili so se od J Francije
..kok je pa tle spet tamala luškana ijoooj
..kok je pa tle spet tamala luškana ijoooj
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Lollypop napisal/-a:Men je pa ženska antipatična! Tom pa Nicole sta pasala skup (ne vizualno ampak karakterno)! Vsj men se je zdel tk!
haha..kolkokrat pa si bla z njima na kafeju, da ju karakterno tak dobro poznaš?Katie bi si lahko našla boljšega.
Prvi neprebran prispevek • 596 prispevkov
• Stran 39 od 40
•
Prejšnja
1 ... 36, 37, 38, 39, 40
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov