Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Hahahahaha Jopca je res mal neposrečena. Ona ful zrihtana, on pa lih za pred kaminbad_girl napisal/-a:OMG kakšno jopco ma David...kot da gre na Laponsko lovit lose :D
Sicer pa zanimiva guest lista. Nism vedla, da mata tok prjatlov
Glede guest liste pa sta pomojem nekaj ljudi povabla pač tako, ne vrjamem da so ful prijatli vsi povprek
I laugh at gilded butterflies.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Men sta pa prov fajna oba, Katie lušna, Tom tud, tamala je pa itak cukrčk...
Obleka je pa, se strinjam z vami, čudovita...
Obleka je pa, se strinjam z vami, čudovita...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
laram napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Ker big deal...itak se bosta čez sve leti ločila...konc prvega leta se bojo začele govorice širit, čez 1,5 leta bosta vse zanikala, čez 2 leti se bosta pa razšla zaradi "nepremostljivih razlik".
Lajk oulvejs pri teh ohinsploh parih.
se strinjam
Zivljenje je piskotek!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
breeeeez veeeeezeee to vse skp, kr neki ... on si je rabu mal reklame narest, k mu gre kariera bl slab zadnje cajte in pol tak cirkus... za NIČ... tkole se preseravat za eno poroko, k sploh ni veljavna pa jo na velko oglaševat kt da bi se nevem ker kralj ženu ... če bi se poroču sam iz ljubezni (as if) se da to narest z velik manj hrupa... mislm prov patetična sta... oba!
The secret of success is consistency of purpose.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Angel girl napisal/-a:A ste slišal kaj sta podarila svojim gostom (kao konfeti pri nas najpogostejše)? Armanijevo brisačo z njunima začetnicama. Ne vem, men to ni glih ne vem kako všeč. Pa vam?
Pomoje se bo ful kdo brisov z njo ja. Najboljš, da jimaArmani še zavese naredi
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- avril
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Katie ma res fenomenalno obleko. Tako bi še jaz mela. Samu na žalost ne bi tako dobr izpadla na men.
Glede tega kaj sta podarila svatom - no ja je pa saj uporabno. Boljš kot pa kakšni spominki, k se ti nabirajo na omarah. Če samo pomislim na koliko porok grejo slavni... No pa vsakič, ko si bojo brisal roke al pa kaj drugega,..., s bojo spomnil nanju:)))
Ja Tomu se pa vid, da se stara:(((( Pa škoda ga je, da je s to svojo vero ratal tako obseden.
Glede tega kaj sta podarila svatom - no ja je pa saj uporabno. Boljš kot pa kakšni spominki, k se ti nabirajo na omarah. Če samo pomislim na koliko porok grejo slavni... No pa vsakič, ko si bojo brisal roke al pa kaj drugega,..., s bojo spomnil nanju:)))
Ja Tomu se pa vid, da se stara:(((( Pa škoda ga je, da je s to svojo vero ratal tako obseden.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
men je mela pa ful grozno obleko pa tist njun vesolski otrok ...
mah, Tom je itak f*****, ona pa copata
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Poison Girl napisal/-a:men je mela pa ful grozno obleko pa tist njun vesolski otrok ...
de sejm
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov