Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
ribicaX napisal/-a:a ni ona večja od njega? ker na poročni slike je on višji.
Ooo, sam res! Po mojem je ona mogla mal počepnt, hehehe.
Katie je noro lepa na pročni sliki, Tom pa zgleda kot na plakati za kšn film. Očitno še ni prebolu, da so ga odpustil. Sam Katie je pa lepa, njena obleka je pa naravnost božanska!
ps: Tale fotka je tut zakon.
Zadnjič spremenil Velouria, dne 19. Nov. 2006 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
http://x17online.com/celebrities//sweet_dreams_suri.php
Tole je video Toma, Katie in Suri na poti v restavracijo... Tuki tamala deluje luškana, sam se mi kr smili, ker se tolk folka dere pa fleši, ajajaj.
Tuki pa zgledata, kot da gresta na pogreb, lol. (Yuck @ Tom's hair.)
Tole je video Toma, Katie in Suri na poti v restavracijo... Tuki tamala deluje luškana, sam se mi kr smili, ker se tolk folka dere pa fleši, ajajaj.
Tuki pa zgledata, kot da gresta na pogreb, lol. (Yuck @ Tom's hair.)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Lahko da ona čepi, lahko da je mel on pač narejene posebne čevlje z vložki - zakaj pa ne, sj je moral cel dan stat zravn nje.
Uglaunem, meni sta čist lepa na poročni sliki, Katie ma reeees lepo obleko (ful lepšo kot kaka Melanija Trump, bolj romantično), Tom se pa pač tako drži kot se zna Še boljš da se tko, kot pa da bi se režu do ušes kot se zna.
Uglaunem, meni sta čist lepa na poročni sliki, Katie ma reeees lepo obleko (ful lepšo kot kaka Melanija Trump, bolj romantično), Tom se pa pač tako drži kot se zna Še boljš da se tko, kot pa da bi se režu do ušes kot se zna.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ker big deal...itak se bosta čez sve leti ločila...konc prvega leta se bojo začele govorice širit, čez 1,5 leta bosta vse zanikala, čez 2 leti se bosta pa razšla zaradi "nepremostljivih razlik".
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
ANSAF napisal/-a:J.Lo napisal/-a:KI se da od Victorie slike videt?
http://showbiz.sky.com/showbiz/article/ ... 12,00.html
OMG kakšno jopco ma David...kot da gre na Laponsko lovit lose
Sicer pa zanimiva guest lista. Nism vedla, da mata tok prjatlov
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
bad_girl napisal/-a:Ker big deal...itak se bosta čez sve leti ločila...konc prvega leta se bojo začele govorice širit, čez 1,5 leta bosta vse zanikala, čez 2 leti se bosta pa razšla zaradi "nepremostljivih razlik".
Lajk oulvejs pri teh ohinsploh parih.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men je pa tamala ful srčkana na teh slikcah sicer se vidi da si bile tiste prve slikce ki so bile tukaj objavljene, totalna fotomontaža, in men tamala na tistih slikcah zgleda popolna ampak je tud tukaj totaln cukr!
pa katie mi je bla res lepa tuki...ful je shujšala pa ta obleka ji res paše
pa katie mi je bla res lepa tuki...ful je shujšala pa ta obleka ji res paše
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^Ne sj zato sta se mogla poročit še civilno...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov