Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Lastovica napisal/-a:Jaz sem tudi za enega znanega slovenca slisala, da je pojedo to posteljico od svojga otroka, pa se zdaj ne morem spomnit kateri je to bil.
Zato cist verjamem, da jo je pojedo tudi Tom, ceprav je meni to naravnost ogabno
mogoče Tomo Križnar?
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Nekdanji zvezdniški par Cruise-Kidman se je poročil leta 1990, ločil pa leta 2001, ko je Tom končal njuno razmerje. Kidmanova je mesec zatem imela spontani splav.
Vir
Nisem vedla, da je bla Nicole z njem noseča ko sta se ločila ...
Vir
Nisem vedla, da je bla Nicole z njem noseča ko sta se ločila ...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
mily napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Jaz sem tudi za enega znanega slovenca slisala, da je pojedo to posteljico od svojga otroka, pa se zdaj ne morem spomnit kateri je to bil.
Zato cist verjamem, da jo je pojedo tudi Tom, ceprav je meni to naravnost ogabno
mogoče Tomo Križnar?
Ne
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
*melby* napisal/-a:Nekdanji zvezdniški par Cruise-Kidman se je poročil leta 1990, ločil pa leta 2001, ko je Tom končal njuno razmerje. Kidmanova je mesec zatem imela spontani splav.
Vir
bravo Nicole
za tako fer obnašanje..
Tom pa.. ko ga j***
Boys are my favourite thing to study!
-
skinny - Kofetarica
- Kraj: Prlekija
ME to YOU napisal/-a:*melby* napisal/-a:Nekdanji zvezdniški par Cruise-Kidman se je poročil leta 1990, ločil pa leta 2001, ko je Tom končal njuno razmerje. Kidmanova je mesec zatem imela spontani splav.
Vir
bravo Nicole
za tako fer obnašanje..
Tom pa.. ko ga j***
fer obnašanje??? wtf?sej pa si otrok ni bil kriv, da je bil spočet takemu butcu!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Khm, men je bil Tom včasih tolk kjut zdj mi je pa postal kr neki. Mislim, če se že ukvarja z neko vero pol ni treba, da tut druge sili v to.
Sem pa tut Katie imela za mal bolj pametno ampak zgleda, da ji je res spral možgane. Že vidim napise čez par mesecevm ko bo tožila medijem: Kako sem sploh lahko vztrajala z njim.
Sem pa tut Katie imela za mal bolj pametno ampak zgleda, da ji je res spral možgane. Že vidim napise čez par mesecevm ko bo tožila medijem: Kako sem sploh lahko vztrajala z njim.
-
ME to YOU - Komunikatorka
skinny napisal/-a:fer obnašanje??? wtf?sej pa si otrok ni bil kriv, da je bil spočet takemu butcu!
ja misnla sem kar se tega tiče, da je Nicole prijazno čestitala Katie pa Suri..pa jima zaželela vse najboljš..k ji najbrž ni blo treba..pa se je vseen odločla za to lepo gesto..za to pravm, da ful fer od nje
Boys are my favourite thing to study!
-
skinny - Kofetarica
- Kraj: Prlekija
ME to YOU napisal/-a:skinny napisal/-a:fer obnašanje??? wtf?sej pa si otrok ni bil kriv, da je bil spočet takemu butcu!
ja misnla sem kar se tega tiče, da je Nicole prijazno čestitala Katie pa Suri..pa jima zaželela vse najboljš..k ji najbrž ni blo treba..pa se je vseen odločla za to lepo gesto..za to pravm, da ful fer od nje
jeej.jaz pa sem te čisto narobe razumela.
moja napaka!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
malazvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
Kje Suri podira kupčke in zakaj?
Surijin oče, scientolog in igralec Tom Crusie, je medtem na zelo slikovit način razkril dogajanje v vili Cruise-Holmes po rojstvu hčere. »Katie ne spustim k plenicam. Previjam jo lahko le jaz. Zelo natančno sva si razdelila obveznosti in naloge,« je v Rimu, kjer promovira svoj najnovejši film Misija nemogoče 3, povedal zvezdnik.
Se sprašujete, kakšne so Katiene naloge? Dojenčico lahko le doji. Kupčke pa Suri podira na očetovih ramenih. Tom se verjetno boji, da bo njegova Katka po pomoti kršila pravila scientologov in s Suri spregovorila nekaj besed (scientologi zahtevajo, da mati v prisotnosti otroka molči sedem dni). To ga verjetno skrbi tudi v tem trenutku, kajti Tom se še vedno mudi v Evropi. »Tako hudo mi je bilo odpotovati. Svojega otroka nisem želel pustiti doma,« je za konec še potarnal.
vir: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 073026.php
Sej vem, da bi sedaj mogli biti že vsega navajeni, ampak me vseeno vedno glava zaboli, ko preberem kakšno novo novičko.
To je pa res preveč, da ji prepove, da bi se pogovarjala s svojim otrokom!
Surijin oče, scientolog in igralec Tom Crusie, je medtem na zelo slikovit način razkril dogajanje v vili Cruise-Holmes po rojstvu hčere. »Katie ne spustim k plenicam. Previjam jo lahko le jaz. Zelo natančno sva si razdelila obveznosti in naloge,« je v Rimu, kjer promovira svoj najnovejši film Misija nemogoče 3, povedal zvezdnik.
Se sprašujete, kakšne so Katiene naloge? Dojenčico lahko le doji. Kupčke pa Suri podira na očetovih ramenih. Tom se verjetno boji, da bo njegova Katka po pomoti kršila pravila scientologov in s Suri spregovorila nekaj besed (scientologi zahtevajo, da mati v prisotnosti otroka molči sedem dni). To ga verjetno skrbi tudi v tem trenutku, kajti Tom se še vedno mudi v Evropi. »Tako hudo mi je bilo odpotovati. Svojega otroka nisem želel pustiti doma,« je za konec še potarnal.
vir: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 073026.php
Sej vem, da bi sedaj mogli biti že vsega navajeni, ampak me vseeno vedno glava zaboli, ko preberem kakšno novo novičko.
To je pa res preveč, da ji prepove, da bi se pogovarjala s svojim otrokom!
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov