kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Ni lih slavna oseba, ampak me v zadnjem tednu vsi sprašujejo, če sem punca z blond laski in rdečo baretko jaz, baje da je identična.
http://www.coca-cola.si/xmas/tvspot.php
No, dost niso zgrešil.
http://www.coca-cola.si/xmas/tvspot.php
No, dost niso zgrešil.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dobro no, tile "testi" so itak čist sfaljeni, ker rezultati nimajo nobene prave podlage. Bolj se je za nasmejat kot kaj drugega... Drugače pa jaz (vsaj po mojem mnenju) nisem podobna nobeni slavni osebnosti in mi je tako čisto prav. Sem vsaj drugačna.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V bistvu niti ena izmed teh treh ni podobna kateri iz tega trikotnika. Še najbolj normalnega videza je Cameron Diaz, ostali dve pa sta kot ponesrečeni izvedbi voščenih lutk v Madame Tussauds.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Heh, ta celebrity look-alike me je že parkrat pošetno nasmejal, saj je par kolegic ponosno govorilo naokoli da so podobne znanim (seveda lepim) zvezdnicam, pa nobena ni pogruntala, da podobnost temelji bolj na poziciji telesa in obraza kot pa na dejanski podobnosti. Meni je na primer reklo, da sem v 85% podobna Angelini Jolie, pa nimava razen polnih ustnic nič skupnega
So mi pa kot najstnici večkrat rekli da sem kao podobna Avril Lavigne Predvsem zato ker sem takrat furala hardcore rokerski imiđ in imela svetlo rjave lase ter obvezno na debelo obrobljene oči s črno barvico Kakopak, s primerjavo nisem bila najbolj zadovolna... Zdaj na srečo očitno nisem podobna nikomur
So mi pa kot najstnici večkrat rekli da sem kao podobna Avril Lavigne Predvsem zato ker sem takrat furala hardcore rokerski imiđ in imela svetlo rjave lase ter obvezno na debelo obrobljene oči s črno barvico Kakopak, s primerjavo nisem bila najbolj zadovolna... Zdaj na srečo očitno nisem podobna nikomur
- voguebloom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2008
- Kraj: LJubljana
popolnoma Nini Osenar...
-
Seelinchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: Rogaška Slatina
Na nekem kvizu, kjer pustiš svoje osebne fotografije, sem najbolj podobna Angelini Jolie in dečvi iz filma Amelie.
Sicer pa jih je nekaj reklo, da sem v živom podobna Jennifer Aniston.
Sicer pa mi ni v interesu bit komurkoli podobna, razen sebi . Individualnost je premalo cenjena.
Sicer pa sta mi izjemno simpatični in sposobni igralki: Kate Winslet in Michelle Pfeiffer.
Sicer pa jih je nekaj reklo, da sem v živom podobna Jennifer Aniston.
Sicer pa mi ni v interesu bit komurkoli podobna, razen sebi . Individualnost je premalo cenjena.
Sicer pa sta mi izjemno simpatični in sposobni igralki: Kate Winslet in Michelle Pfeiffer.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]