kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
liliya napisal/-a:tele podobnosti s slavnimi sem probala že s kar neki slikami, pa so čis različni rezultati bli, ampak zmeri so tisti ki nj bi jim bla podobna tut moški(učasih je tut več moških k žensk). mislm da tega nebi uzela kot pohvalo
To pa zato, ker lahko spodaj izbereš kateri spol ti pokaže (ali celo oba).
Veliko je pa odvisno tudi od tega kakšen izraz imaš na obrazu, saj program naredi primerjavo na podlagi tega, zato dobimo popolnoma drugačne rezultate če primerjamo npr. sliko na kateri se smejemo in sliko na kateri smo resni.
1. slika:
William Moseley - 83% (zdaj vem, zakaj mi izgleda tako znano ),
Selma Blair - 75%,
Delta Goodrem - 72%.
2. slika:
Ueto Aya - 83%,
Kristen Bell, Lalaine, Selma Blair - 78%.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Men so že 3 ljudje k sm jih srečala rekl da sm podobna Britney Spears ( ). Ena punčka na avtobusni postaji mi je to rekla pred pou leta , pa od sošolca mami, pa zanč en tip k smo šli na pico. Sploh ne vem kje vidjo podobnost, mogoče je sam v tem da sm blond.
Čeprov mi je pa ironično blo ker sem dala zanč eno svojo slikco na tale program in mi je kr Britney pršla na prvem mestu . Ampak sam na tisti slikci pa na nobeni drugi.
Čeprov mi je pa ironično blo ker sem dala zanč eno svojo slikco na tale program in mi je kr Britney pršla na prvem mestu . Ampak sam na tisti slikci pa na nobeni drugi.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Men pa tak pride:
Sandra Bullock- 90%
Claire Forlani- 83%
Claire Danes- 83%
Katie Holmes- 80%
Kate Beckinsale- 80%
Cameron Diaz- 78%
Alizee- 78%
Emma Watson- 76%
Marcia Cross- 76%
Sandra Bullock- 90%
Claire Forlani- 83%
Claire Danes- 83%
Katie Holmes- 80%
Kate Beckinsale- 80%
Cameron Diaz- 78%
Alizee- 78%
Emma Watson- 76%
Marcia Cross- 76%
Worship me or walk away.
-
Teich. - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Adriana Lima 80 %
Anne Hathaway 78 %
Nekajkrat so mi rekli da sem podobna Anne Hathaway. Mogoče sem res malo . Mičkeno
Anne Hathaway 78 %
Nekajkrat so mi rekli da sem podobna Anne Hathaway. Mogoče sem res malo . Mičkeno
"Never say goodbye,
`cause goodbye means going away
and going away means forgetting" Peter Pan
`cause goodbye means going away
and going away means forgetting" Peter Pan
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Justin Timberlake.
Le da nimam tako gej glasu kot on.
Le da nimam tako gej glasu kot on.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nikol mi še noben ni reku da sem podobna kateri znani osebi. I'm unique and now... mabe i should be afraid that im simply ..... Ugly?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Men so že 3 ljudje k sm jih srečala rekl da sm podobna Britney Spears ( ). Ena punčka na avtobusni postaji mi je to rekla pred pou leta , pa od sošolca mami, pa zanč en tip k smo šli na pico. Sploh ne vem kje vidjo podobnost, mogoče je sam v tem da sm blond.
Ok dodajam še da je reku od ene forumurašice tip,da sem Britney podobna, pa zanč en tip na eni žurki . Sam tisti ki me pa dalj časa poznajo pa pravjo da ji nism nč podobna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov