kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
lun|ca napisal/-a:Ok, sam ob teh parih straneh, ki sem jih prebrala, sem se pa res nasmejala zraven... Mislim, da je ta tema (ki ima mimogrede kr nekaj čez 30 strani) namenjena neki samohvali v smislu: "Js sem pa podobna tej in tej in sem lepa kot ona in itd.". Nekatere celo naštevate da ste podobne večim puncam, ki si za moje pojme med seboj niti malo niso podobne .
Skratka, rada bi povedla, da se imejte rade takšne kot ste.
Vidim da je to slednje letelo name. Sama sem z svojim videzom več kot zadovoljna. Postavco mam, izgledam pa tud dost dobro, tudi brez make upa, kar je zame pohvalno, saj žal marsikatera za lepši izgled potrebuje tono ličila. Kar pa se tiče podobnosti, pa verjamem, da ima vsakdo izmed nas nekoga, ki mu je vizuelno podoben. Sama si nisem izmisla, da sem podobna Nini ali Petri, pač pa sem napisala, kar menijo prijatli in znanci. Je pa res da tudi. če si dve osebi med sabo nista podobni, to ne pomeni, da jima nebi mogla bit podobna kaka tretja oseba. Zakaj pa ne? Splog če si spremeniš frizurco al pa barvo las ipd, lahko da si podoben določeni zvezdi samo na kaki slikci... Drugače pa mi je čist vseeno, če sem podobna keri al ne.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
M!NA napisal/-a:lun|ca napisal/-a:Ok, sam ob teh parih straneh, ki sem jih prebrala, sem se pa res nasmejala zraven... Mislim, da je ta tema (ki ima mimogrede kr nekaj čez 30 strani) namenjena neki samohvali v smislu: "Js sem pa podobna tej in tej in sem lepa kot ona in itd.". Nekatere celo naštevate da ste podobne večim puncam, ki si za moje pojme med seboj niti malo niso podobne .
Skratka, rada bi povedla, da se imejte rade takšne kot ste.
Vidim da je to slednje letelo name. Sama sem z svojim videzom več kot zadovoljna. Postavco mam, izgledam pa tud dost dobro, tudi brez make upa, kar je zame pohvalno, saj žal marsikatera za lepši izgled potrebuje tono ličila. Kar pa se tiče podobnosti, pa verjamem, da ima vsakdo izmed nas nekoga, ki mu je vizuelno podoben. Sama si nisem izmisla, da sem podobna Nini ali Petri, pač pa sem napisala, kar menijo prijatli in znanci. Je pa res da tudi. če si dve osebi med sabo nista podobni, to ne pomeni, da jima nebi mogla bit podobna kaka tretja oseba. Zakaj pa ne? Splog če si spremeniš frizurco al pa barvo las ipd, lahko da si podoben določeni zvezdi samo na kaki slikci... Drugače pa mi je čist vseeno, če sem podobna keri al ne.
Ne iščem prepira in to ni letelo nate, te nisem nikjer omenla, sem pa prebrala par strani in samo izrazla svoje mnenje.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
za mene mi jih je že dot rekl da sm katarini čas...postave mam res skor čist iste...pa isto dolžino las...pa obrazne mimike mama iste, tisto šobljenje ustnic...pa mi gre to tak na živce, sam to delam samodejno,pa nism opazla do pred enim letom, ko so mi sošolke povedle...sam mi je čist vseen za te podobnosti,važn da sm zadovolna sama s sabo pa da sm seb všeč
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
na http://www.myheritage.com lahko zaston uploudaš svojo slikco pa ti komp pove keri znani osebi ste najbolj podobni.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sem se sedaj prav nasmejala pri primerjanju različnih svojih fotk na zgoraj omenjeni spletni strani! No, ko imam rjave lase (to imam samo eno primerno fotko tako, da nisem mogla večkrat primerjati), naj bi bila v 86% podobna Kate Beckinsale, 80% pa Angelini Jolie. Kot blondinka pa- glede na eno fotko sem v 75% podobna Holly Valance ter 74% Kristen Bell, glede na drugo fotko pa Charlize Theron (74%) ter Naomi Watts (72%)... Ok, glede na to, da se Kate B. večkrat pojavi pa recimo, da bi rekla, da sem torej najbolj njej.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No M!NA, zdaj si samo potrdila luncine besede o samohvali.
Meni se zdi, da nisem podobna nobeni znani osebnosti... Vsaj jaz ne opazim.
Meni se zdi, da nisem podobna nobeni znani osebnosti... Vsaj jaz ne opazim.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
metuljčica* napisal/-a:No M!NA, zdaj si samo potrdila luncine besede o samohvali.
Sem pač mnenja, da ne rabim bit podobna nikomur, tudi če me kdorkoli primerja s komerkoli. Sama zase vem, da sem zadovojna z svojim izgledom, ker pač skrbim zase in za postavco. Če nisem slaba pač nisem slaba.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Slišal sem, da Michaelu Dudikoffu (al kako se že njegov priimek napiše), ne vem pa res ne.
http://www.dudikoff.de/images/dudikoff.jpg
http://www.dudikoff.de/images/dudikoff.jpg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov