kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
bimba napisal/-a:moj frizer pa je identičen Johhny Deep
Kaaaaaaj....
Hit povej kdo je/kje je, bo mel pomoje prec naval v un salon
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
Tamiska - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Men je bivši rekel, da sem ista ko Carmen Electra, sedanji pa mi pravi, da sem na hipe kot Tara Reid (ko bi vsaj blo res ). Drgač pa sta mi domačina v Grčiji, ko sen mela še črne lase rekla, da sem kot Angelina Jolie. Saj so podobnosti med temi tremi zvezdami, sam ni jih z mano... verjetno...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
En moj frend mi je skoz govoru, da sem podobna Victorii Beckham (v casu Spice Girls), zdej se mi je pa ene 2x ze nardil, da je kdo mislu, da sem Nina Osenar
V casu Sante Barbare so me zezal, da sem podobna uni hudobni Elenore al kwa je ze bla.
Mislim da sem kr sam sama sebi podobna
V casu Sante Barbare so me zezal, da sem podobna uni hudobni Elenore al kwa je ze bla.
Mislim da sem kr sam sama sebi podobna
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Več oseb že dejalo, da sem podobna uni blond Regini iz Mean Girls(nism blond drgač:D) Rachel McAdams ji je ime. Tudi sama sem opazila podobnost.
Nekdo mi je pa rekel da imam identični pogled kot Paris Hilton . No, sicer je bil v rahlo netreznem stanju . Najbrž so mu samo hormoni podivjali in je v vsaki videl podobnost z Paris.
Nekdo mi je pa rekel da imam identični pogled kot Paris Hilton . No, sicer je bil v rahlo netreznem stanju . Najbrž so mu samo hormoni podivjali in je v vsaki videl podobnost z Paris.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Ok, sam ob teh parih straneh, ki sem jih prebrala, sem se pa res nasmejala zraven... Mislim, da je ta tema (ki ima mimogrede kr nekaj čez 30 strani) namenjena neki samohvali v smislu: "Js sem pa podobna tej in tej in sem lepa kot ona in itd.". Nekatere celo naštevate da ste podobne večim puncam, ki si za moje pojme med seboj niti malo niso podobne .
Skratka, rada bi povedla, da se imejte rade takšne kot ste.
Skratka, rada bi povedla, da se imejte rade takšne kot ste.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov