kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
nogica napisal/-a:Men je pa naša tiasha istaaa, kot punca k kandidira za miss italije. Sploh čez oči in obrvi.
Kjut uglavnem
Pa tiasha, upam, da nisi huda, k sm tvojo slikco objavla... če si, mi javi, bom prec odstranla
ooooo, huuudo, pa res... k dvojcice...
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
dragon_fly napisal/-a:nogica napisal/-a:Men je pa naša tiasha istaaa, kot punca k kandidira za miss italije. Sploh čez oči in obrvi.
Kjut uglavnem
Pa tiasha, upam, da nisi huda, k sm tvojo slikco objavla... če si, mi javi, bom prec odstranla
ooooo, huuudo, pa res... k dvojcice...
hahhaha ... ok ... dvojčice pa res nisva ... Drgač sm pa jst zdej najdla eno slikco na kateri sva si mogoče res mičken podobne ... sam ta slikca bo pa kr že ene 2 leti stara oz. eno leto pa pol ... No presodite same ... http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... led0vh.png
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
hm...jst tud nism nobeni glih podobna. včasih sm bla c.aguileri, sam zdej pa ne več. eni pravjo da sm na določenih slikah podobna scarlett johansson al pa jessici albi. sam...nevem no...po obnašanju sm pa reese witherspoon podobna
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
saarah napisal/-a:nogica napisal/-a:Ja, men si ji res podobna. Pa ne poslušat sofie, ker ni kmetička
Je full taka SweetBabyBeauty- K ti, če mene prašaš.
čak,čak,čak,a na tejle slikici,nogica,ki si jo prilimala v zadnjem postu,je tjaska gor????Ker,če je,pol si ji res! Ker sm misnla,da je to zdj gemma .
na tisti sliki,k stran gledaš mi nisi(slasbo se te vidi)kle pa čist!!
ne ne... tole je gemma nism js...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
kam sem šla? nikamor (js lenoba)
zmeri sem zrihtana (vsaj men se tko zdi - problem pa je, da drugi pogosto mojega stila ne dojemajo kot ''zrihtana'', ampak kot ''ŽeSpetPretiravaš'' )
ja na tisti sliki res nisem gemmi podobna.. no, sej ji v resnici tud nisem tko da... smo prišli skupi do zaključka se mi zdi
zmeri sem zrihtana (vsaj men se tko zdi - problem pa je, da drugi pogosto mojega stila ne dojemajo kot ''zrihtana'', ampak kot ''ŽeSpetPretiravaš'' )
ja na tisti sliki res nisem gemmi podobna.. no, sej ji v resnici tud nisem tko da... smo prišli skupi do zaključka se mi zdi
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
A je možno, da sm tak unikat, da nism podobna ampak prou nobeni? Pa sm se fajn u špegu pogledala, pa nč, nobeni podobna. Čeprou se mi pa zdi, da je blo en par opazk svoje cajte- Phoebe (po karakterju zihr), Anastasia (ful sm take špegle nosila), pevka od Guano apes (to se je biušmu zdel, js se ne spomnm, kako ona zgleda)...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
men so tut rekl d sm eni igralki podobna... tčn vem keri sam se ne bom mogla imena spomnt.........
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
jst še nisem vidla nobene slavne osebe k mi je podobna oz. sem jst njej. mam pa prijatlco, k je zlo podobna julii roberts. ma čist enake velike ustnice in velik simpatičen nasmeh in nos, pa oči in ličnice, res je lepa. smo enkrat primerjali fotografije in je bla izjemna podobnost, le da je malo manjša
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
*orange cat* napisal/-a:men so tut rekl d sm eni igralki podobna... tčn vem keri sam se ne bom mogla imena spomnt.........
nalimaj slikco pa te bomo spomnili
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni se pa zdi, da sem zelo unikatna...nekako ne najdem primerjave z nobeno...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov