kateri slavni osebi ste podobni?:)

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

največkrat (več kot petkrat ziher) kar so mi rekli je, da sem podobna oni dohtarci iz Housa..mislim da je Cameron :D

ostalih imen se ne spomnim, ker so ble samo po enkrat :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Vzameš Mussolinijevo faco iz mladih let, dodaš frizuro, ki jo je imel na stara leta. To sem jaz, ha ha.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

sicer me nikoli ne primerjajo z znano osebo, ampak do sedaj mi je en starejši gospod rekel, da sem podobna Kate Winslet ... res pa je, da sem takrat imela rdeče lase ... mogoče zaradi tega ;)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

Zabavna tema :D So rekli, da naj bi bil podoben Russel Crowu...sicer nimam pojma od kje jim to .. barva oči še nekak, drugo pa ... heh :)
erato
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a erato »

Meni najdejo vedno čudne primerjave, od Sandre Bullock do Mile Kunis hah in neki manekenki, ampak sem pozabla ime. Sicer pa nonstop slišim od kolegov, da mam dvojnice povsod po svetu, vedno kdo na cesti vidi kako punco ki mi je 'na las' podobna, prav creepy
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Meni na splošno ni podoben ma res nihče, kaj šele, da bi med slavnimi koga našla.
Sta pa me dva, nepovezana med sabo primerjala z Adele, čeprav...črna? Ne iste postave? Očitno je šminka in eyeliner dovolj.
The world is as you are.
Odgovori