kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 681 prispevkov
• Stran 45 od 46
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46
Naslednja
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
Meni pravijo da ful spominjam na Taylor Momsen
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^ malo samovšečen post pa dobro. vidim, da ne verjameš govoricam, sploh glede na tvoj nick. ko mene kdo osvaja sem tudi marsikateri lepotici podobna... ki si (kot v tvojem primeru) med sabo niti malo niso podobne. hahaha
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
FoxyMegan - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
flesherka_ napisal/-a:^^ malo samovšečen post pa dobro. vidim, da ne verjameš govoricam, sploh glede na tvoj nick. ko mene kdo osvaja sem tudi marsikateri lepotici podobna... ki si (kot v tvojem primeru) med sabo niti malo niso podobne. hahaha
Polne ustnice, gosti dolgi temni lasje, svetla polt, zelene oči, temne obrvi... Če ne verjameš ti pa lahko svojo sliko pošljem da boš mogoče ugotovila da sem podobna tudi Elki Strojan
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz se ne bi na tole zanašala - jz podobnosti iščem v potezah obraza (+ tole), ker "samo" take lasnosti lahko čist drugače izpadejo na različnih obrazih.FoxyMegan napisal/-a:Polne ustnice, gosti dolgi temni lasje, svetla polt, zelene oči, temne obrvi...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ko sem bla čist majhna so mi babice skoz govorile, da sem podobna Claudii Schiffer, ker sem bla svetla pa mela ful vlke sprednje zobe
zdaj pa hehe, Heidi Montag (ja mam ful vlko glavo ) samo nosa nimam operiranega pa jošk nimam F al kolko ma al pa Hillary Duff ko je blond
(ampak to je samo na zeloo daleč, po obraznih potezah ravno ne vem če se s kakšnim celeb-om ujemam)
zdaj pa hehe, Heidi Montag (ja mam ful vlko glavo ) samo nosa nimam operiranega pa jošk nimam F al kolko ma al pa Hillary Duff ko je blond
(ampak to je samo na zeloo daleč, po obraznih potezah ravno ne vem če se s kakšnim celeb-om ujemam)
Houd de wereld tegen
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
do zdaj sem po nekem čudnem naključju od večih dobil, da sem podobn Mattu Damonu Men se sicer ne zdi, ampak glede na to, da je Matt dober tip, kr z veseljem sprejmem
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Prvi neprebran prispevek • 681 prispevkov
• Stran 45 od 46
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]