kateri slavni osebi ste podobni?:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz pa se ne morem registrirati ... Zgoraj piše to:
Ampak gumbka/besedila "Register me" spodaj ni ...
Fill in this brief form and click "Register me" below
Ampak gumbka/besedila "Register me" spodaj ni ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
He,he, jst sm pa po tistem programčku kr eni Kajol podobna, pa Hilary Duff, pa Hilary Swank pa Pameli Anderson ... Pa niti eni nism nč,če jst to sama na oko neki merim.
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Jst sm pa po tem programu podobna sarah michelle gellar pa katie holmes (to na treh slikah) na dveh pa jennifer aniston...hehe nč jasn
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Haha, ker dober programček
No jst sem očitno v 71% podobna Winoni Ryder, v 70% Shanii Twain (to predvsem zarad ličnic)
Za drugo sliko pa v 63% podobna Romy Schneider
No jst sem očitno v 71% podobna Winoni Ryder, v 70% Shanii Twain (to predvsem zarad ličnic)
Za drugo sliko pa v 63% podobna Romy Schneider
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, zanimiv programček..
Evo za prvo slikco mi je prišlo, da sem 60% podobna Hilary Duff.. (zraven je pa ena njena slikca s tiaro na glavi, sam je micromediaflash, pa je ne morm skopirat ).. Grem še ostale slikce probat, hehe..
Evo, na drugi slikci nej bi bla podobna Audrey Tautou, uni, k je Amelie špilala.. Tretja slikca: Charlize Theron, četrta Sophie Marceau.. Pa Whitney Houston in Kim Basinger, Demi Moore, Emmi Watson, ..
Evo za prvo slikco mi je prišlo, da sem 60% podobna Hilary Duff.. (zraven je pa ena njena slikca s tiaro na glavi, sam je micromediaflash, pa je ne morm skopirat ).. Grem še ostale slikce probat, hehe..
Evo, na drugi slikci nej bi bla podobna Audrey Tautou, uni, k je Amelie špilala.. Tretja slikca: Charlize Theron, četrta Sophie Marceau.. Pa Whitney Houston in Kim Basinger, Demi Moore, Emmi Watson, ..
Zadnjič spremenil miikena, dne 06. Feb. 2006 16:35, skupaj popravljeno 4 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
meni je ze dosti folka reklo da sn Pink podobna! Niti ne?
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov