katera je tvoja najljubša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men so všeč tut "ta skulirane" ženske, kot npr. Jessica Biel, Jessica Alba, Reese Witherspoon... ker so slavne, lepe, bogate in majo kljub temu še vedno pamet v glavi
Zlo mi je všeč tut Angie, sej vsi vemo za njeno dobrodelnost in to. Sm bi uvrstila tud Bonota iz U2.
Zlo mi je všeč tut Angie, sej vsi vemo za njeno dobrodelnost in to. Sm bi uvrstila tud Bonota iz U2.
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Catherine Zeta Jones - ker kljub temu, da je slavna in uspešna igralka, si je znala uredit družinsko življenje, ima srečen zakon, 2 sinova. Je ful spoštovana kot igralka. Vedno je lepo urejena, se lepo obnaaš - dami primerno. Pač deluje mi taka novodobna, uspešna, urejena, poslovna ženska.
Tyra Banks - ah, Tyra je posebna in zakon na svoj način.
Oprah - pri njej mi je pa ful všeč, ta spoštovanje in priljubljenost, ki si jo je ustvarila čez vsa ta leta. (plus vsa njena dobrodelnost)
.. še kakšna bi se najdla ...
Tyra Banks - ah, Tyra je posebna in zakon na svoj način.
Oprah - pri njej mi je pa ful všeč, ta spoštovanje in priljubljenost, ki si jo je ustvarila čez vsa ta leta. (plus vsa njena dobrodelnost)
.. še kakšna bi se najdla ...
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
MiLLy napisal/-a:Jennifer Aniston - ker je simpatična, preprosta, lepa, se ne pojavlja non stop v trač revijah zarad kakih škandalov, se zna ful dobr oblačit in je dobra v svojem poslu.
Nekaj podobnega mislim tudi o Jessici Alba in Reese Witherspoon
Sestrinjam, bi pa še dodala Bellucijevo!
-
Lolirot - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Recite kar hočete, ampak men je Oprah Winfrey kot medijska osebnost zelo zanimiva! Je samozavestna, karizmatična in njena oddaja še vedno spada med najbolj gledane talk showe.
Pa ful se mi zdi lepo, da se tako angažira za revne otroke v Afriki. Enim otrokom je celo financirala celotno izgradnjo šole v nekem mestu v Afriku. Vredno nevem kok milijonov dolarjev.
Pohvalno!
Pa ful se mi zdi lepo, da se tako angažira za revne otroke v Afriki. Enim otrokom je celo financirala celotno izgradnjo šole v nekem mestu v Afriku. Vredno nevem kok milijonov dolarjev.
Pohvalno!
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
najbl spoštujem fergie ker se mi zdi da je res carka ane ker je premagala pjačo, mamila in to. ker to redkim uspe. pa še dobro musko ma.
go fergie go fergie
go fergie go fergie
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
amm ja se strinjam z vsemi naštetimi puncami, razen pink pa kelly osbourne- nekak mi nista lih no=)))
mislim pa da si prostor tu zaslužijo še cameron diaz, charlize theron, julia roberts in sandra bullock
dame pač=))
mislim pa da si prostor tu zaslužijo še cameron diaz, charlize theron, julia roberts in sandra bullock
dame pač=))
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
ne vem no, ogromno jih je in vsaka prispeva del sebe k zgodovini. najbolj mi pride na pamet madona, julia roberst, beyonce se mi zdi kar kul punca, zna pet, drgač pa tud druge članice destynis child. veliko prispevajo za dobrodelnost, aja pa seveda angelina, ona je tud vredu punca..
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
MiLLy napisal/-a:Jennifer Aniston - ker je simpatična, preprosta, lepa, se ne pojavlja non stop v trač revijah zarad kakih škandalov, se zna ful dobr oblačit in je dobra v svojem poslu.
Nekaj podobnega mislim tudi o Jessici Alba in Reese Witherspoon
men isto
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov