katera je tvoja najljubša?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
mene pa zanima, predvsem mnenje punc, katero slavno dekle spoštujete in zakaj vam je všeč. bolj kot ne se punce med seboj, še posebej slavne, kritiziramo, tokrat me pa zanima katera vam je všeč in zakaj. pa ne mislim videza, temveč karakter in obnašanje. lahko pa navedete tudi kakega poba=)))
če sm že odprla temo naj tudi začnem:
meni osebno jessica alba, zdi se mi skulirana, in menim da ji slava ni toliko stopila v glavo.sploh pa je pozitivna in ima smisel za humor. vse v vsemu punca je totalno ql!!
če sm že odprla temo naj tudi začnem:
meni osebno jessica alba, zdi se mi skulirana, in menim da ji slava ni toliko stopila v glavo.sploh pa je pozitivna in ima smisel za humor. vse v vsemu punca je totalno ql!!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
prva na katero pomislm je angelina jolie, ker je svoje zvezdnistvo dobr izkoristla in res pomaga ljudem, ne pa da samo nakazuje denar, kokr dela vecina zvezdnikov. druga je shakira, ker se ne mece vn oz. je ne vidmo nikjer po tabloidih, ampak jo poznamo samo po dobri glasbi. usec mi je tut to, da je sla na ene par predavanj na UCLA, s cimer je dokazala da clo ma neki u glavi.
na splosno torej velik bolj spostujem zvezdnice, k so svojo slavo dosegle z delom oz. talentom, ne pa kt npr. britney (vsak zna dt noge narazn).
na splosno torej velik bolj spostujem zvezdnice, k so svojo slavo dosegle z delom oz. talentom, ne pa kt npr. britney (vsak zna dt noge narazn).
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dido, for example, ima res dobre komade, pa nikoli ni bila v nobenem škandalu. Isto Celine Dion, pa še kdo ...
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Od punc: Angelina Jolie in Reese Witherspoon. Obe sta skulirani in nasploh sta mi simpatični (gledano po značaju)
Od pobov: Joj, teh je pa toliko. Tim Skold (legenda, človek z izvirnimi idejami in odlično osebnostjo ter smislom za humor), John 5 (podobno kot Tim Skold. Cenim predvsem njegove sposobnosti), Ginger Fish (sicer tih in dokaj sramežljiv, a odličen bobnar) ter Christoph Schneider (človek, ki me je navdušil nad bobnanjem, nežna duša z veliko idejami).
Od pobov: Joj, teh je pa toliko. Tim Skold (legenda, človek z izvirnimi idejami in odlično osebnostjo ter smislom za humor), John 5 (podobno kot Tim Skold. Cenim predvsem njegove sposobnosti), Ginger Fish (sicer tih in dokaj sramežljiv, a odličen bobnar) ter Christoph Schneider (človek, ki me je navdušil nad bobnanjem, nežna duša z veliko idejami).
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Definitivno Reese Witherspoon. Ker je izobražena, preprosta, pa fajn igralka mi je. V bistvu mi je vse na njej všeč, ni ena tistih joškastih in puhloglavih zvednic, ki se vsak dan pojavijo v trač revijah z zgodbami o tem, kako so se napile na tej in tej zabavi ali kako so jih nekje zalotli brez perila. Všeč mi, ker ne išče pozornosti na ta način.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najprej mi pade na pamet Shakira. Se ne spomnem, da bi kdaj o njej prebrala kake bedne trače ali da bi naredila kak škandal- da bi se napila, kazala mednožje ali kake podobne bedne. Izpostaviti gre tudi njeno dobrodelnost. Lepo pleše, je seksi, ampak ne na "narejen" ali vulgaren način, všeč mi je tudi njeno petje,...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Natalie Portman - dobra igralka, govori ogromno jezikov, mislim, da hodi (ali je končala) Harvard, nisem zasledila nobenih škandalov o njej.
Podobne stvari so mi všeč tudi na Julii Stiles.
Alicia Silverstone - zagovarja iste stvari, kot jaz. Njeni filmi nisi ne vem kaj, ampak ona mi je vseeno simpatična.
Mandy Moore - pevka in igralka iz katere zna biti še veliko. Ni kot večina deklet njenih let, ne beremo o škandalih, v vseh intervjujih je totalno simpatična, ni super skinny, kar mi je zelo všeč.
Podobne stvari so mi všeč tudi na Julii Stiles.
Alicia Silverstone - zagovarja iste stvari, kot jaz. Njeni filmi nisi ne vem kaj, ampak ona mi je vseeno simpatična.
Mandy Moore - pevka in igralka iz katere zna biti še veliko. Ni kot večina deklet njenih let, ne beremo o škandalih, v vseh intervjujih je totalno simpatična, ni super skinny, kar mi je zelo všeč.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tyra Banks - vsi ki gledamo ANTM vemo zakaj. Je ženska na mestu,na pol psiholog, spozna se na biznis, je prijazna in dobra in trda če je treba. Ona mi je res všeč in mislim, da je vzor mnogim ženskam po svetu.
Beyonce - na njej je nekaj, kar me totalno privlači. Enostavno bi se hotla z njo usest na kavo in jo vprašat milijon stvari. Glas ima božanski, všeč mi je kot pevka, igralka in celotno kot oseba.
Beyonce - na njej je nekaj, kar me totalno privlači. Enostavno bi se hotla z njo usest na kavo in jo vprašat milijon stvari. Glas ima božanski, všeč mi je kot pevka, igralka in celotno kot oseba.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:Tyra Banks - vsi ki gledamo ANTM vemo zakaj. Je ženska na mestu,na pol psiholog, spozna se na biznis, je prijazna in dobra in trda če je treba. Ona mi je res všeč in mislim, da je vzor mnogim ženskam po svetu.
se strinjam z obojim.Tyra in Beyonce, rox

Poleg tega pa dodajam še Shakiro in Cristino Aquliero in elizabeth Taylor.Tolk energije, moči in vsega kot ima pa ta dama, pa nima nobeden!
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Natalie Portman. Moja definitivna no.1... Lepa, pametna (z odlicjem koncala Harvard), skromna, prijazna do ljudi okoli sebe (njeni sodelavci imajo same lepe stvari za povedati o njej). Nobenega sledu o kaksni presrani divi. Zelo mi je kul zato, ker ima poleg igranja se mnoge druge cilje v zivljenju. Meni je ona dokaz, da ce si dober v tem, kar pocnes in delaven, potem se ne rabis pojavljat v javnosti brez spodnjega perila ali ves zadet... Sem poslusala velik intervjujev z njo in se zna tud pohecat iz svojih "slabosti" kot so njene ultra majhne prsi
in visina, ki je tam nekje okoli 150cm.
www.natalieportman.com

www.natalieportman.com
What's the story, morning glory?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Angelina Jolie, ker ji je mar še za kaj drugega kot slavo in denar.
Heidi Klum mi je zelo simpatična, prizemljena in po vrhu še lepa. Enako Tyra Banks.
Heidi Klum mi je zelo simpatična, prizemljena in po vrhu še lepa. Enako Tyra Banks.
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Jennifer Aniston - ker je simpatična, preprosta, lepa, se ne pojavlja non stop v trač revijah zarad kakih škandalov, se zna ful dobr oblačit in je dobra v svojem poslu.
Nekaj podobnega mislim tudi o Jessici Alba in Reese Witherspoon
Nekaj podobnega mislim tudi o Jessici Alba in Reese Witherspoon

...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov