Justin Timberlake
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
J.Lo napisal/-a:Aaaaa....meni je Justin ZAKON Sem bla na njegovem koncertu, res je blooo taaaak faaajn, najboljši koncert v mojem življenju. Vzdušje je bilo fenomenalno, lep je, poje lepo, plesalke so super... Ah...sama nostalgija me je zdaj.
Sicer so mi z novega cd-ja vsi komadi dobri, najboljša pa sta mi Summer love pa Losing my way.
Ooo najbol
A si bla to 4.6. na Dunaju? Sm misnla it, sam sm se premisnla, ker nism vedla, kako bo kaj z izpiti v juniju
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
~Tia~ napisal/-a:J.Lo napisal/-a:Aaaaa....meni je Justin ZAKON Sem bla na njegovem koncertu, res je blooo taaaak faaajn, najboljši koncert v mojem življenju. Vzdušje je bilo fenomenalno, lep je, poje lepo, plesalke so super... Ah...sama nostalgija me je zdaj.
Sicer so mi z novega cd-ja vsi komadi dobri, najboljša pa sta mi Summer love pa Losing my way.
Ooo najbol
A si bla to 4.6. na Dunaju? Sm misnla it, sam sm se premisnla, ker nism vedla, kako bo kaj z izpiti v juniju
1.6 sem bla v Milanu. Pa je blo res tak fajn, da sem misla še na Dunaj pol it
Justina moraš enkrat doživet, ker je res noroooo. Če mi uspe, dam v bližnji prihodnosti kake posnetke s koncerta gor. Drugače pa jih je polno na youtube iz Milana. Ah...
Lahko imam vse.
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sem uradno njegov največji fan v Sloveniji Bla sem v Milanu pa na Dunaju na koncertu, svetovnoooooooo.
J.Lo a bi blo možno, da mi posreduješ videje? Prosiiiiiim!
Torej fan sn od 2003, začelo se je s pesmijo Cry me a river. Človek mi je tak svetovn, da kriza kak sn obsedena Lušn, zabavn, svetovn pevec, plesalec, igralec, pisatelj, producent, vse. Dream guy
aja no pa če koga zanima, sem ustvarla slo forum za njega, sam nekak mi ni ratalo najt slo fane na netu:
klik
torej vsi fani in ljubitelji Justina ste Vabljeni
J.Lo a bi blo možno, da mi posreduješ videje? Prosiiiiiim!
Torej fan sn od 2003, začelo se je s pesmijo Cry me a river. Človek mi je tak svetovn, da kriza kak sn obsedena Lušn, zabavn, svetovn pevec, plesalec, igralec, pisatelj, producent, vse. Dream guy
aja no pa če koga zanima, sem ustvarla slo forum za njega, sam nekak mi ni ratalo najt slo fane na netu:
klik
torej vsi fani in ljubitelji Justina ste Vabljeni
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
^^ Ti bom posredovala, samo ko bom dobla posnetke, ker je kolegica to snemala. Upam, da čimprej.
No, kar se tiče Jessice, meni je ona ful simpatična, se mi zdi da bolj skup pašeta kot s Cameron.
Sem prej pozabla še napisat, da ima Justin odlične plesalce, še posebej ena blontna punca, ki je na koncertu zažigalaaaa.
No, kar se tiče Jessice, meni je ona ful simpatična, se mi zdi da bolj skup pašeta kot s Cameron.
Sem prej pozabla še napisat, da ima Justin odlične plesalce, še posebej ena blontna punca, ki je na koncertu zažigalaaaa.
Lahko imam vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]