Justin Timberlake
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
No, kaj menite o njem?
Star je 26 let, začel je v skupini N*Sync, leta 2002 izdal album Justified, leta 2006 pa album FutureSex/LoveSounds...
Hodil je z Britney Spears (zanjo oziroma o njej napisal pesem Cry Me A River), potem tudi z Alysso Milano, druga najbolj odmevna zveza je bila s Cameron Diaz, letos sta se po skoraj štirih letih razšla.. Zdaj ga menda videvajo z Jessico Biel (fuj, no).
Sodeloval je z Black Eyed Peas, Snoop Dogg-om, seveda z Nelly Furtado in Timbalandom.. Skupaj s Christino Aguilera je imel turnejo Justified/Stripped.
Leta 2004 se je med nastopom z Janet Jackson na Superbowlu zgodil 'incident' - oziroma "wardrobe malfunction".
Letos je posodil glas mlademu kralju Arturju v Shreku Tretjemu...
Pobral je že polno glasbenih nagrad, vključno s štirimi Grammyji.
Osnoval je založbo Tennman Records, prvo pogodbo je podpisala Esmee Denters, YouTube odkritje iz Nizozemske http://www.youtube.com/profile?user=esmeedenters.
Kaj naj še povem... U bistvu ne vem, zakaj odpiram temo, mogoče zato, da bom mela njegove slikce kam limat..hehe. Se mi zdi, da je zelo dober pevec/glasbenik, zadnje čase producira dobre pesmi tudi za Nelly Furtado npr.
Najbolj mi je blo pa všeč, ko sta bla s Cameron skupaj
Slikca s premiere Shreka Tretjega v Španiji:
Aja, drugač nisem njegova ne vem kakšna fanica, ampak bolj ko sledim njegovi karieri in gledam posnetke itd, bolj se mi dopade
Še najnovejši video, Lovestoned (sicer mi ni najbolj všeč video, pesem mi je):
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Jaoo sam to pa res čudno, da še nimamo njegove teme . Njegovi komadi so super, še posebaj tanovi album.
Moji najljubši:
*I Think She Knows
*My Love
*What Goes Around Es Around
*Summer Love
Iz Cameron sta mi pa bila res dbest skupaj Too bad
Moji najljubši:
*I Think She Knows
*My Love
*What Goes Around Es Around
*Summer Love
Iz Cameron sta mi pa bila res dbest skupaj Too bad
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Men pa on ni bil všeč. Za njem sem norela, ko sm bla stara 12, 13, zdej se mi pa zdi, da ma preveč osladne komade. Pa baje, da je Britney pri 18. z njim izgubila nedolžnost.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Všče so mi ksni njegovi komadi, sam kot osebnost mi je pa ``nč posebnega´´. Je biu pa ful dober na punk`d k ga je ashton res na foro vrgu.. smo ze skor solzice vidl, to je ibu prov moj najljubši punk`d.
Drgač mi je pa ful všeč en njegov prjatu, k sem bla v najstniških letih čist obsedena z njim.
Drgač mi je pa ful všeč en njegov prjatu, k sem bla v najstniških letih čist obsedena z njim.
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Men je tud on všeč Vizualno niti ne tolk, ampak mi je pa všeč njegova muzka in on sam kot oseba, ker mi deluje ful skuliran. Pa ful mi je dober plesalec - se vid, da dela s tapravimi ljudmi (Marty Kudelka)
Aja, pa v filmu Edison (on v njem igra) me je pozitivno presenetu - sem misnla, da ne zna igrat pa se je kr izkazov
Aja, pa v filmu Edison (on v njem igra) me je pozitivno presenetu - sem misnla, da ne zna igrat pa se je kr izkazov
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je en tak multitalent, ki mu rata glih skor vse kar si zamisli Mi je prov simpatičen osebek, čeprav nism ravno fan njegove muzike in njegovega glasu
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Aaaaa....meni je Justin ZAKON Sem bla na njegovem koncertu, res je blooo taaaak faaajn, najboljši koncert v mojem življenju. Vzdušje je bilo fenomenalno, lep je, poje lepo, plesalke so super... Ah...sama nostalgija me je zdaj.
Sicer so mi z novega cd-ja vsi komadi dobri, najboljša pa sta mi Summer love pa Losing my way.
Sicer so mi z novega cd-ja vsi komadi dobri, najboljša pa sta mi Summer love pa Losing my way.
Lahko imam vse.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
J.Lo napisal/-a:Aaaaa....meni je Justin ZAKON Sem bla na njegovem koncertu, res je blooo taaaak faaajn, najboljši koncert v mojem življenju. Vzdušje je bilo fenomenalno, lep je, poje lepo, plesalke so super... Ah...sama nostalgija me je zdaj.
Vau hudo, kje si pa bla to?? Js bi tud enkrat šla, nujno
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni so kaki njegovi komadi ful hudi. Sploh z zadnjega CDja. Prej mi je nekako preveč polizan deloval. No, ko sem videla spot s Scarlett sem se pa itaq stopila zraven...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov