Justin Bieber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
meni je pobič še kar simpatičen, poje pa precej povprečno ...
jaden smith na primer je veliko boljši od njega ...
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
jaden smith na primer je veliko boljši od njega ...
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
"Tamalmu" je že slava udarila v glavo.Me prav zanima kako se bo razvijala njegova kariera.Vokalno pa mislim,da ni neki extra.Pač dober team naredi svoje (kvaliteten marketing).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men je pa intro od te pesmi "guilty pleasure" (*)*mala* napisal/-a:Ja, res je. Zadnjič sem cel dan pela: baby, baby, oh, baby baby baby
Počutim se podobno..Evelyn.. napisal/-a:Sam to so res catchy pesmi
Enivej..jz sem bla pa na koncertu in me ni sram priznat, da sem se zabavala, hehe (*celo kvazi zaplesala sem ob tej pesmi - in jz NE plešem! ). Ne lih blazno uživala (jau, 2urno dretje 20k najstnic pač ni cel žur), je blo pa zabavno - dejansko sem se večim zadevam nasmejala, medtem ko so najstnice naokol "skup padale".
Aja, ne, to ni bla moja izbira koncerta , bla sem spremstvo.
Skratka, treba je priznat, da mulc je strašno simpatičen, čeprav poje bolj švoh (oz. na koncertih praktično ne; pobira denar s tem samo da se afna po odru).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Smith družina je pa res precej povezana z Justinom
purple_rain- lepo da priznala, da bila na koncertu
O bog, kolk kričanja!
purple_rain- lepo da priznala, da bila na koncertu
O bog, kolk kričanja!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Njegov film je v ZDA prinesel vec zasluzka kot Jacksonov This Is It: http://abclocal.go.com/kabc/story?secti ... id=8024913
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a to o filmu al njemu nasploh?
Pa sej ni tolk težko za razumet - najstnice so vedno imele idole (predvsem v glasbeni in/ali filmski industriji), v današnji informacijski dobi se pa "novice" o novih ljudeh na sceni tolk hitreje širijo in dosežejo večje "občinstvo". Tamali je pa praktično "textbook case" recept - mlad, srčkan, z nekaj talenta (in grozno dobrim marketingom, I guess), osladen..well, zgleda to pač pali.
P.S.: "umetnik" oz. "Umetnik" je pa itak samo en.
Pa sej ni tolk težko za razumet - najstnice so vedno imele idole (predvsem v glasbeni in/ali filmski industriji), v današnji informacijski dobi se pa "novice" o novih ljudeh na sceni tolk hitreje širijo in dosežejo večje "občinstvo". Tamali je pa praktično "textbook case" recept - mlad, srčkan, z nekaj talenta (in grozno dobrim marketingom, I guess), osladen..well, zgleda to pač pali.
P.S.: "umetnik" oz. "Umetnik" je pa itak samo en.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Zendaya napisal/-a:Pet ne zna dela pa se da je kt nevem kaj ej
pa še ti to poskusi
peti verjetno ne znaš in delaj se, da si kot ne vem kaj ej, pa da vidimo, kako boš uspešna, pri njem očitno deluje
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Vsaka generacija ima svojega Bieberja. V mojih časih so bli to Kelly Family in C.I.T.A., Backstreet Boys.
Sedaj je pač Justin, ne vem zakaj bi bile najstnice "silly"- saj smo vse bile in se mi zdi to čist normalen del odraščanja.
Sedaj je pač Justin, ne vem zakaj bi bile najstnice "silly"- saj smo vse bile in se mi zdi to čist normalen del odraščanja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov