Justin Bieber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ohjojsirova štručka napisal/-a:Justin Bieber Doesn't know what German Is..
Še to ne več za dolg, že mutira, revček.sirova štručka napisal/-a:pa važn, da zna pet
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Lemmy napisal/-a:OK poba ne ve kaj pomeni German. hahah
men pa to za taka leta ni tolk zlo hudo, čeprou ga ne zagovarjam se mi zdi da so kašne fuzbalerske al pa zvezdniške cvetke dost hujše (ravno sm se spomnla, da so nekje kazali kako je jessica simpson s cetom piščanca prala predn ga je dala v pečico)
Zivljenje je piskotek!
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
eni komadi so mi kul. mot me pa neki.. začeu se je mau nost. rihanna je bla na začetk ful simpatična, zdj je pa čist spremenjena. upam da se ne bo isto zgodil z njim
- Maičoo.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2010
Justin se ne nosi, še kr je enak kot je bil na začetku in se še ni kej dost spremenu Še vedno je skromen in še vedno je '' na tleh ''
Ne da ne ve kaj German pomen ampak ni razumel tistega ko ga je vprašal kaj je sploh reku (mislm da je mislu da je reku neki en jewman). Tko da ja
Glas se mu je že kr dost spremenu.
Če koga še kj več zanima - www.bieberarmy-slo.com
Ne da ne ve kaj German pomen ampak ni razumel tistega ko ga je vprašal kaj je sploh reku (mislm da je mislu da je reku neki en jewman). Tko da ja
Glas se mu je že kr dost spremenu.
Če koga še kj več zanima - www.bieberarmy-slo.com
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sam to so res catchy pesmi
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, res je. Zadnjič sem cel dan pela: baby, baby, oh, baby baby baby
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov