Jure Bradač laže o igranju v glavni vlogi celovečerca?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kva misl kva je no. Mah povn k... ga mam. Res mi je pa ta tip tok antipatičn da ni kej an.
Pa kaj gre avstrijke žalt. Pač ljudje taki kot so kot. A zdej pa misl da je on nevem kaj lep, če je maneken. Eh ni šans an.
Pa kaj gre avstrijke žalt. Pač ljudje taki kot so kot. A zdej pa misl da je on nevem kaj lep, če je maneken. Eh ni šans an.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men je prav vseen al laže al ne. Me tut ne zanima ta tip in tut lep mi niti prbližno ni, tok da suck on that, Jurij!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Pomoje že tok laže da tut sam seb ne verjame...tut tale telefonski klic...niti konkretnega NE ni znal iz sebe spravit, kr neki je hotu bit kao duhovit...pomoje mu Ameriko kak Hrvatič financira, on pa "preko študentskega servisa" stare babe okrog vozi... Dokler tip ust ne odpre je lahk prov seksi...ko pa začne govorit je pa k en henček iz sosedovega senika...
Proti Kobilici se pa lahk sam skrije.
Proti Kobilici se pa lahk sam skrije.
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Heh, ubistvu me boli za to, kaj ta človek dela v Ameriki.. Vid se, da mu ni vse jasn že iz tega, kar je začel nabijat (jao, debil na kvadrat), k so mu vrgli pred nos une Avstrijke.. Če bi bil vsaj mau inteligenten bi se nasmeju, pa reku, da to pač ni res...
Pa dobr, da ni lep ne bom rekla, sam so mi njegove oči čist defektne, pa obnašanje.. Kobilica je pa itak miljonkrat bolj simpatičen k pa tale tipo..
Pa dobr, da ni lep ne bom rekla, sam so mi njegove oči čist defektne, pa obnašanje.. Kobilica je pa itak miljonkrat bolj simpatičen k pa tale tipo..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
sem bla vedno prepričana, da je tale naš jurij en velik neinteligentni "gospod bla bla"
kreten!!!!
kreten!!!!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov