Jugo rock
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Vidim,da se še kar dost yu rock posluša pr nas.pa še vedno premalo placov s tako muziko.meni so ful hzdi atomsko sklonište pa zgleda,da je res težko dobit njihove plate.pa itak da sm prpalena na dugme in jagode odkar znam zase...ma kupujem vse možne yurock kompilacije.mam jih tolk,da sama neznam kolk.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
merisima napisal/-a:Vidim,da se še kar dost yu rock posluša pr nas.pa še vedno premalo placov s tako muziko.meni so ful hzdi atomsko sklonište pa zgleda,da je res težko dobit njihove plate.pa itak da sm prpalena na dugme in jagode odkar znam zase...ma kupujem vse možne yurock kompilacije.mam jih tolk,da sama neznam kolk.
prideš 18.12. na Dugmiče? Jaz sem ravno danes kupila karte )))
-
merisima - Kofetarica
addie napisal/-a:merisima napisal/-a:Vidim,da se še kar dost yu rock posluša pr nas.pa še vedno premalo placov s tako muziko.meni so ful hzdi atomsko sklonište pa zgleda,da je res težko dobit njihove plate.pa itak da sm prpalena na dugme in jagode odkar znam zase...ma kupujem vse možne yurock kompilacije.mam jih tolk,da sama neznam kolk.
prideš 18.12. na Dugmiče? Jaz sem ravno danes kupila karte )))
kolk je karta?pa kje točno?
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
aha...mislim da bom propustla ta koncert...sej si v zadnjem letu enostavno ne morem privoščit tega...enako kot nismo šli nit na maidne v split...matr majo te karte nabite
letos sm si prvoščla sam tribute to azra pa zabranjeno pušenje(zat ki je blo đabe).pa bi tak rada šla...sam če bi bla karta vsaj 10eur manj.
letos sm si prvoščla sam tribute to azra pa zabranjeno pušenje(zat ki je blo đabe).pa bi tak rada šla...sam če bi bla karta vsaj 10eur manj.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Prljavo kazalište... drugo soboto v kopru DD
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Jaz sem bila na Prljavcih, čisto spredaj pod odrom. V lajfu še nisem bila na boljšem koncertu. Tolk energije kot so jo dali publiki, pa še nisem občutila. Metali so se po tleh, se šalili, Jasenko se je spet vrgel v publiko.
Folk pel vse njihove pesmi, spredaj se je vse treslo. Skratka, totalno noro!!!
Folk pel vse njihove pesmi, spredaj se je vse treslo. Skratka, totalno noro!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov