Jude Law
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sm pa par dni nazaj gledala Alfie-ja.. Hm, dost gut zgleda ta Jude, ja..
Pa Sieena je pa tut fuuul luštna!

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire

jojooj...jzt tud gledala Alfie-ja...
ko je v avtu in s tisto sexa in reče: btw, this is my favorite position...in roke meu za vratom... ufff če bi moj tip tako potezo naredu kot ma on u filmu bi dubu tako lekcijo...

-
Mala.Neja - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Gledala sem Alfie-ja, Hladni vrh, Bližnji odnosi (Closer), Gattaca, Nadarjeni gospod Ripley, zdaj še moram pogledati Počitnice in Nepovabljen.
Itak da je cuker, pa če tipi rečejo, da ni lep, je to pač ljubosumnost, kaj čmo.
Raje bi se zgledovali po njem... 

The fashion is my passion.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
V Počitnicah je.. k iz sanj, res. Prvič sm ga pa gledala v Nadarjeni gospod Ripley, kjer je full dobr igral (pa mal manj dobr zgledu
)! Closer je pa itak enkraten film, on sam še pripomore k temu.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
mmmm....
ko sem vidla, da ta tema tut obstaja, sem si šla hitr dobro vanili kavico skuhat pa penco naredla pa sladki greh pa arašide.....da se razvajam do koooncaaa
Jude Law.......mmmmm
Njegov naglas britanski pa oke..pa ceu šarm...first i'd undo him and then i'd do him 

-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Queen Bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
Meni pa izgleda hudičevo dobro.
Ni poženščen, zna pač ženske šarmirati. Primer poženščenega tipa je zame C. Ronaldo.
Tale njegova nova bejba pa mi sploh ni všeč, pa če je zaradi mene supermodel. Neka okrogla je v obraz, postavo pa ima čisto nasprotje.
Sienna je bila lepša. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov