Josipa Lisac
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
tako je, Spermij, 100% sem prepričana v nasprostno. in NE zaradi osebnih razlogov ampak zato, ker sem prepričana, da NIHČE, ki ni strokovno usposobljen, tega ni sposoben. niti ti, ne glede na to, kako dober posluh imaš in tudi, če si nižjo glasbeno naredil z odličnim uspehom veš?
ša enkrat te vprašam - kaj bi si mislil o meni nek doktor fizike, ko bi mu rekla, da je njegova teorija nasploh čist kr-neki, da sem js na televiziji videla že res OGROOMNO poskusov iz fizike ki so bili dobri in smiselni, tale njegov je pa res totalno otročji in beden, ker js to vem, sem v OŠ imela fiziko 5 in nasploh tisto po televiziji mi je dalo izkušnje!!! mislim, da bi se mi pošteno nasmejal!
veš, to je tako kot vožnja s kolesom: lahko vsak dan gledaš, kako se sosed vozi, ga opazuješ, ugotavljaš da lovi ravnotežje, spremljaš zavoje, kako nagne balanco, kako zabremza. pa, boš znal voziti tudi ti, ko sedeš na kolo?
ša enkrat te vprašam - kaj bi si mislil o meni nek doktor fizike, ko bi mu rekla, da je njegova teorija nasploh čist kr-neki, da sem js na televiziji videla že res OGROOMNO poskusov iz fizike ki so bili dobri in smiselni, tale njegov je pa res totalno otročji in beden, ker js to vem, sem v OŠ imela fiziko 5 in nasploh tisto po televiziji mi je dalo izkušnje!!! mislim, da bi se mi pošteno nasmejal!
veš, to je tako kot vožnja s kolesom: lahko vsak dan gledaš, kako se sosed vozi, ga opazuješ, ugotavljaš da lovi ravnotežje, spremljaš zavoje, kako nagne balanco, kako zabremza. pa, boš znal voziti tudi ti, ko sedeš na kolo?
-
Mju - Kofetarica
ne morem vrjeti, kako se izmikaš dejanskim debatam z argumenti. že v prvem odgovoru sem ti naštela, zakaj je kvalitetna, kakšne sposobnsoti in prednosti ima, pa mi ne znaš ovreči niti ene. samo ponavljaš in ponavljaš, da je klovnesa. kaj te muči, besedni zaklad ali dejansko ne znaš z dokazi podpreti svojih trditev o njenih vokalnih nesposobnostih?
in, očitno ti veš veš o kakovosti glasbe, kot vsi izšolani glasbeniki (kajti niti enega ne poznam, ki bi trdil, da je Josipa Lisac podn), tolk o samovšečnosti (ki si jo očital meni) in samokritičnosti (ki si jo pripisal sebi). sam sebe zanikaš, ne potrebuješ sogovornika.
glede kolesa pa - kaj bi komentirala, čakam, da te bom videla najmanj na OI, glede na to, kakšen talent si!
in, očitno ti veš veš o kakovosti glasbe, kot vsi izšolani glasbeniki (kajti niti enega ne poznam, ki bi trdil, da je Josipa Lisac podn), tolk o samovšečnosti (ki si jo očital meni) in samokritičnosti (ki si jo pripisal sebi). sam sebe zanikaš, ne potrebuješ sogovornika.
glede kolesa pa - kaj bi komentirala, čakam, da te bom videla najmanj na OI, glede na to, kakšen talent si!
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Mju napisal/-a:ne morem vrjeti, kako se izmikaš dejanskim debatam z argumenti. že v prvem odgovoru sem ti naštela, zakaj je kvalitetna, kakšne sposobnsoti in prednosti ima, pa mi ne znaš ovreči niti ene. samo ponavljaš in ponavljaš, da je klovnesa. kaj te muči, besedni zaklad ali dejansko ne znaš z dokazi podpreti svojih trditev o njenih vokalnih nesposobnostih?
Poglej, povedal sem, zakaj mi ni všeč. Za primerjavo sem tudi naštel nekaj naših pevk, za katere menim, da so vsaj toliko kvalitetne kot je Josipa Lisac. Če imaš toliko glasbene podkovanosti, kot je tukaj mečeš na plano, potlej bi ti lahko bilo jasno (na podlagi glasu glasovnega razpona naštetih pevk), zakaj imam takšno mnenje o Josipi.
Naj ti še čip vsadim v glavo, da ti bo jasno?
Mju napisal/-a:in, očitno ti veš veš o kakovosti glasbe, kot vsi izšolani glasbeniki (kajti niti enega ne poznam, ki bi trdil, da je Josipa Lisac podn), tolk o samovšečnosti (ki si jo očital meni) in samokritičnosti (ki si jo pripisal sebi). sam sebe zanikaš, ne potrebuješ sogovornika.
Polaganje besed "v usta". To, da ne poznaš nikogar takega, nima nikakršne teže. Jaz pa jih. Če pa se že hočeš špilati takšno "igro", jo pa igraj.
Jih boš zaslišala?
Mju napisal/-a:glede kolesa pa - kaj bi komentirala, čakam, da te bom videla najmanj na OI, glede na to, kakšen talent si!
Anger, passion... Vprašanje je bilo (čeprav le za primerjavo), če bi zmogel našteto. In ja, to pač zmorem. Ni potrebno biti talent, da lepo zvoziš ovinek, hitro poganjaš pedala... (Ampak o tem bom, če bo treba, pisal v športnem delu foruma.) Tole z olimpijskimi igrami je pa itak le slaba maska za tvoj (trenuten) žolč. You're pissed.
-
Mju - Kofetarica
spermij napisal/-a:Če imaš toliko glasbene podkovanosti, kot je tukaj mečeš na plano, potlej bi ti lahko bilo jasno (na podlagi glasu glasovnega razpona naštetih pevk), zakaj imam takšno mnenje o Josipi.
Naj ti še čip vsadim v glavo, da ti bo jasno?
točno tako, ker se kvaliteta glasbe ocenjuje samo na podlagi glasovnega razpona pevke
spermij napisal/-a:Polaganje besed "v usta". To, da ne poznaš nikogar takega, nima nikakršne teže. Jaz pa jih. Če pa se že hočeš špilati takšno "igro", jo pa igraj.
Jih boš zaslišala?
a so mogoče kej tebi podobni? takšni profiči z odličnim posluhom in znanjem not, kakor si ti? potem ste že pravi skupaj, ja
pa pravkar si ovrgel znanje 99% glasbenikom, ki so že kdaj slišali Josipo. kajti, vsi, razen tvojih primerov, ki se strinjajo s tabo, je ne popljuvajo.
spermij napisal/-a:Anger, passion... Vprašanje je bilo (čeprav le za primerjavo), če bi zmogel našteto. In ja, to pač zmorem. Ni potrebno biti talent, da lepo zvoziš ovinek, hitro poganjaš pedala...
ne preveč bister, mar ne? vprašanje je bilo, če bi znal v prvo in prvič voziti kolo samo po nekaj minutnem (ali urnem) opazovanju nekoga drugega. NE, NE bi ga in ne napihuj se, da bi ga.
tako, toj to z moje strani, povedala sem, kar sem imela... vsak ima svoje mnenje o določenih zvrsteh, izvajalcih, pesmih - in prav je tako. vendar so tu še dejstva, ki jih ne morem zavračati, eno izmed njih je zagotovo to, da naj stroka in ljudje, ki so ustrezno izobraženi, strokovno ocenjujeo. tako glasbo kot tudi vse ostalo. laiki pa naj ostanejo na njihovem nivoju, nima se smisla poskušati povzdvigovati, norca delaš vedno samo iz sebe.
... le čevlje sodi naj kopitar...
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Mju napisal/-a:točno tako, ker se kvaliteta glasbe ocenjuje samo na podlagi glasovnega razpona pevke
[/i]
Brez materije ne bi bilo ničesar otipljivega. Brez velikega glasovnega razpona ni pesmi različnih zvrsti.
Ali pač še zmeraj potrebuješ čip?
Mju napisal/-a:vprašanje je bilo, če bi znal v prvo in prvič voziti kolo samo po nekaj minutnem (ali urnem) opazovanju nekoga drugega. NE, NE bi ga in ne napihuj se, da bi ga.
Odgovoril sem na tisto, kar si omenila. Naučiti se voziti in obvladovati kolo ni težko. Drugo je pa, če znaš to v določenih trenutkih (npr. na dirki) izkoristiti.
Mju napisal/-a:... le čevlje sodi naj kopitar...
Zakaj se torej še nisi zaslišala?
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Josipa Lisac je carica. Njena ekscentričnost ne pozna meja in zato mi je všeč. Vedno si je upala. Bila je nekaj posebnega, že v stari Jugoslaviji. Zaščitni znak hehe
Tudi komadi so dobri, ne vsi, nekaj je takih specialnih.
Tudi komadi so dobri, ne vsi, nekaj je takih specialnih.
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ej spermij,zakaj jo tako fejst kritiziraš? pač tema je odprta in vsak pove kakšna se mu zdi josipa,samo malo pa grete v ekstreme no! drugače pa: men je smešna,ker se vedno tak gor naredi, pa nekaj mi tudi všeč ni posebno!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov