Jon Bon Jovi
- sugar_Neza
- Komunikatorka
- Kraj: Grosuplje
Malce obujam temo.
Mnde Bon Jovi letos obeta turnejo po Evropi. Upam da se ustavijo kje blizu, ker bi jih rada v živo videla.
Nekaj se je govorilo o Zagrebu- a se kaj ve, če bodo res?
Mnde Bon Jovi letos obeta turnejo po Evropi. Upam da se ustavijo kje blizu, ker bi jih rada v živo videla.
Nekaj se je govorilo o Zagrebu- a se kaj ve, če bodo res?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
No, pa bodo končno blizu nas. In sicer:
08.06.2011 v Zagrebu
17.07.2011 v Videmu
22.07.2011 na Dunaju
A gre kdo? Mene mika.
Ni mi pa jasno kako lahko naše strani že aranžmaje prodajajo, medtem ko eventim.hr še ne prodaja kart?
08.06.2011 v Zagrebu
17.07.2011 v Videmu
22.07.2011 na Dunaju
A gre kdo? Mene mika.
Ni mi pa jasno kako lahko naše strani že aranžmaje prodajajo, medtem ko eventim.hr še ne prodaja kart?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uf, mene tud mika
*mala*, kje si pa ti zasledila te datume? Ker men se zdi da sem jst videla na hrvaški TV datum za Zagreb 11.6. (ampak tudi nisem 100%, ker je vse bilo bolj na hitro; pa če imajo na uradni strani datum 11.6. za London, potem očitno ne bo držalo za Zagreb). Men drugač ne paše datum sredi tedna
Mi pa potem še vedno ostane Videm ali Dunaj, ampak Zagreb je meni najbližje 

Use your head and follow your heart.
- SWEET_THING
- Sramežljivka
- nobody.important
- Sramežljivka