Jon Bon Jovi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- merci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
En izmed linkov ki napoveduje izid knjige še letos....
http://www.nj.com/entertainment/celebri ... tiful.html
http://www.nj.com/entertainment/celebri ... tiful.html
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
o o tej knjigi pa ne vem še ničesar, normalno bi morala
a mogoče kera ve a bo knjiga na voljo tudi v Sloveniji, pa če bo a bo v omejenih izvodih, ali bo na prodajnih policah v večini knjigarn?
a mogoče kera ve a bo knjiga na voljo tudi v Sloveniji, pa če bo a bo v omejenih izvodih, ali bo na prodajnih policah v večini knjigarn?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Malce obujam temo.
Mnde Bon Jovi letos obeta turnejo po Evropi. Upam da se ustavijo kje blizu, ker bi jih rada v živo videla.
Nekaj se je govorilo o Zagrebu- a se kaj ve, če bodo res?
Mnde Bon Jovi letos obeta turnejo po Evropi. Upam da se ustavijo kje blizu, ker bi jih rada v živo videla.
Nekaj se je govorilo o Zagrebu- a se kaj ve, če bodo res?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
No, pa bodo končno blizu nas. In sicer:
08.06.2011 v Zagrebu
17.07.2011 v Videmu
22.07.2011 na Dunaju
A gre kdo? Mene mika.
Ni mi pa jasno kako lahko naše strani že aranžmaje prodajajo, medtem ko eventim.hr še ne prodaja kart?
08.06.2011 v Zagrebu
17.07.2011 v Videmu
22.07.2011 na Dunaju
A gre kdo? Mene mika.
Ni mi pa jasno kako lahko naše strani že aranžmaje prodajajo, medtem ko eventim.hr še ne prodaja kart?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Uf, mene tud mika *mala*, kje si pa ti zasledila te datume? Ker men se zdi da sem jst videla na hrvaški TV datum za Zagreb 11.6. (ampak tudi nisem 100%, ker je vse bilo bolj na hitro; pa če imajo na uradni strani datum 11.6. za London, potem očitno ne bo držalo za Zagreb). Men drugač ne paše datum sredi tedna Mi pa potem še vedno ostane Videm ali Dunaj, ampak Zagreb je meni najbližje
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
Te datume sem sicer skopirala z koncerti.net, sem šla pa na njihovo uradno spletno stran prevert in so pravilni
-
*mala* - Cosmopsiho
Malce obujam temo, če že bodo kmalu tako blizu nas.
A gre kdo na koncert?
Mene čakata kar 2
A gre kdo na koncert?
Mene čakata kar 2
-
SWEET_THING - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
Jaaaaaaz grem...junija v Zagreb Komaj že čakam!!!
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
-
nobody.important - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2011
zame so the best
poslušam jih po cele dneve in grem že vsem na živce but I don't care
poslušam jih po cele dneve in grem že vsem na živce but I don't care
'Never judge a book by its cover!'
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov