Jon Bon Jovi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, ja, Bon Jovi-ji, good old days ... Smo jih na velko poslušal ene deset (mogoče še mal več) let nazaj, ena mojih prvih (od frendice na domačmu kasetofonu presnetih) kaset
Pa tut kasnej (in zdej) si dam gor kšn njihou ta str komad, kr še vedno so eni, pr kerih mi grejo kocine pokonc ... Definitiuno Runaway, She don't know me, These days, Shot through the heart, Born to be my baby, ...
In ja, novejši zame nikol naujo dosegl teh starejših.
Pa tut kasnej (in zdej) si dam gor kšn njihou ta str komad, kr še vedno so eni, pr kerih mi grejo kocine pokonc ... Definitiuno Runaway, She don't know me, These days, Shot through the heart, Born to be my baby, ...
In ja, novejši zame nikol naujo dosegl teh starejših.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
a ne...sinonim za spomine...mene spomne na Svobodo, Hombreta, folk iz dijaškega doma na gerbičevi, pa tribune kjer smo to poslušal pa pil če je kdo radio privelku.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
You give love a bad name, definitivno No.1 zame. Ne prevec pocukran in obenem ravno prav. Tale smajli prav opise to pesem -
http://www.youtube.com/watch?v=GccfzxHIXaY
http://www.youtube.com/watch?v=GccfzxHIXaY
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
the best komad od njih mi je bed of roses ey komad ful ful ful dobr ane!!! pa tale make a memory mi je tud dobr...sj kašn komad kdaj od njih paše sam d bi jih pa nonstop poslušala pa a-a ne hvala.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
a ne da se model sploh ni nč spremenu u več k 20. letih...nč isti je (razn da ma bolj normalno čupo)
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
bon jovi-- 1-liga to zažiga;)
-
5ra8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
roxy* napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Škoda zgublat besed, zame so 1. klasa . Besedila so poglobljena, taka da dol padeš, spoti tud, pa še stil 80tih. Kaj bi si človek še želel?
se podpišem
meni so tud ful všeč!!!
jst tud. Bon Jovi r0x
Love may only be a four letter word, but its one of the most powerful words you can use and can change another person's life forever.
-
baje ma eno novo pesem! ...... sam ko bi jst vedla kako ji je naslov... pa ne mislm make a memory, sam baje je še ena novejša, če kdo ve kera je ta pesm nj pliss napiše
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
sugar_Neza napisal/-a:baje ma eno novo pesem! ...... sam ko bi jst vedla kako ji je naslov... pa ne mislm make a memory, sam baje je še ena novejša, če kdo ve kera je ta pesm nj pliss napiše
Saj imajo cel nov album! "Lost Highway"
Katero pesem si ti slišala? Samo en delček, če se spomniš, pa ti lahko takoj povem za kateri komad gre...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
kako bi jst zdej to razložila.... začetek se spounem d je ful tko počasen, poj pa kar na enkat rata pesem divja, na radio 1 so jo predvajal, sam sm poslšala ceu CD Lost highway, pa je ni gor, možn d je starejša od tega CDja k je na youtubu tud nism najdla....
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hja, verjetno gre potem za kak komad s katerega od prejšnjih albumov, lahko je tudi singl. Takih pesmi s počasnim začetkom in potem bolj divje naprej imajo Bon Jovi kar nekaj. Se spomneš kaj besedila?
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
mam že.... nek iz leta 1995 je pesm....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov