Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
đoni je đoni..
u piratih je pa definicija hudga tipa..še z črno je namazan...waaaaaa
pa k tko dostojanstveno stop z ladje k se je glih potopila(prvi del..)
we lovee ya đoniiiiiiiiiiiiiii
u piratih je pa definicija hudga tipa..še z črno je namazan...waaaaaa
pa k tko dostojanstveno stop z ladje k se je glih potopila(prvi del..)
we lovee ya đoniiiiiiiiiiiiiii
umiram.</3
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Ooooo Don <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Ah, you've just got to love that man
Ah, you've just got to love that man
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- rastalove
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2005
Če bi se odločla za kakšnega znanga tipčka, bi to definitivno bil Johnny!!! Ker ta mi je pa res HUD!! Da ga kot pirata sploh ne omenjam, z dredi in črno obrobo oči! MLJASK!!! Dobr je biu tut u Čokoladi, Devetih vratih... no, use povsod!!!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Včasih se mi zdi, da si prav izbira vloge, kjer kao ni privlačen, samo mu ne uspeva
recimo škarjeroki, v čarli&tovarna čokolade, pol v secret window ma skoz ene grde štrikane puloverje, v sleepy hollow je čist zategnjen
recimo škarjeroki, v čarli&tovarna čokolade, pol v secret window ma skoz ene grde štrikane puloverje, v sleepy hollow je čist zategnjen
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Zvoncica napisal/-a:Včasih se mi zdi, da si prav izbira vloge, kjer kao ni privlačen, samo mu ne uspeva
Meni se pa zdi da mu je uspelo biti neprivlačen v samo enem filmu--}Fear and Loathing in Las Vegas. Saj kul pa vse..dokler si ne vzame dol kape pa se mu tak lepo pleša sveti
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
v 5ek sem gledala pirate...čist zakon sploh đoni je zakon, k je tko sexy namazan, pa še tiste njegovi fegetski gibi...k kr poplesuje pa mal dirigira z rokam...res noro hudo... sploh una scena mi je huda ko laufa pred ljudožerci...ražnjič scena itd...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
dobro temo si odprla ......johhny je itak car.....raztura v vsakmu filmu...pa še luštn je
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov