Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
vivki - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: ... in my dreams
chica bella napisal/-a:Men Johnny drgač ni dobr. Sam u piratih mi je pa tak fajni, da bi ga kr pojedlaPa enako vela za Blooma
Ja, sam res ... strinjam se sam za deppa

depp je v piratih božanski, tko se smešno obnaša
za ob se nemorem, k je v kingdom of heaven tut dobr

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ushergirl napisal/-a:A ste tisti, ki ste šli gledat 3. del Piratov počakal da se do konca odvije končna špica? Jst sm dons prebrala v časopisu, da je po končni špici nek namig za 4. del.
Hja, sm vidla. Ful smešn je blo k sm že predn sm šla 1. del gledat, nekje brala, da se splača počakat v kinodvorani, k je še neki pol-in pol ful smešn, k je blo konc filma, pa so vsi že odšli (k niso vedl da je še neki nakonc), mi pa kar sedimo tam, in so nam prišli povedat, da je konc filma, pa da če ne vemo, da mormo jit ven

Drgač je pa Johnny preprosto božanski

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Oh ja
Meni je on najbolj hot igralec ever, poleg tega pa tudi zelo dober igralec. In filmi v katerih igra so mi ravno zadosti mračni itd. Super je! Gledala sem sigurno že vse njegove filme+doma jih imam polno. Pa ne zaradi videza. Ker meni on na začetku ni bil cute. Ko pa sem pogledala že nekaj filmov sem ugotovila da je totalno hot. 

- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Men tud on ni bil na začetku nevem kako hot pa to,morda ravno zaradi
Edwarda škarje,vendar več kot se njegovih filmov pogledala boljši mi je bil.Ma ful karizme pa šarma,pa še ful je talentiran,pa zdi se kot da bolj kot je starejši boljši je
Ja pa še en posnetek iz 21 JUMP STREET,zarad tega je postal najstniški idol tistga časa,tu je bil tudi ful hot
Edwarda škarje,vendar več kot se njegovih filmov pogledala boljši mi je bil.Ma ful karizme pa šarma,pa še ful je talentiran,pa zdi se kot da bolj kot je starejši boljši je
Ja pa še en posnetek iz 21 JUMP STREET,zarad tega je postal najstniški idol tistga časa,tu je bil tudi ful hot
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
o ja hud je
a si predstavlate da bi z njim v kakem filmu igrale 

huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Uff sexy.. Ko sem gledala Edvard Škarje, sem jokala.. Takrat sem ga spoznala
je blo pa že dolgo tega..

Worship me or walk away.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Zame eden najboljših igralcev! Njegovi filmi so mi fantastični. Da je pa hud se pa itak ve
Neverjetno dobr mi je bil v filmu Don Juan DeMarco

Neverjetno dobr mi je bil v filmu Don Juan DeMarco

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov