Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jooo jest sem pa zgrešila
Sem pa zanč gledala Brezglavega jezdeca ... tm je tut tko fletkan, pa način kuok govori 

-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
*tenisačica* napisal/-a:A ste gledale včeraj What's eating Gilbert Grape?
Ta film je bil na mojem Must see seznamu že ful dolg, ker sem vedla, da je dober film in včerajšnji ogled je to le še potrdil.
Film je res A kvalitete, Leo tud igra fenomenalno, Johnny je pa takšen cukr, da se kar stopiš, ko ga gledaš
Ta film sem gledala, ko sem bila že mlajša, včeraj pa znova in je res dober film! Pa žalosten tudi.

Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
Aja, skoraj bi pozabila... na nekaterih slikah, ki jih vidim na netu, je tudi meni Đoni sweet!

Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
polly-polly napisal/-a:Jooo jest sem pa zgrešilaSem pa zanč gledala Brezglavega jezdeca ... tm je tut tko fletkan, pa način kuok govori
Ja, Brezglavi Jezdec je tud ful dobr film. Overall, se lahko izjavi, da Johnny snema same dobre filme (z izjemo tistih na začetku ala Cry-Baby)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Jooo jest sem pa zgrešilaSem pa zanč gledala Brezglavega jezdeca ... tm je tut tko fletkan, pa način kuok govori
Ja, Brezglavi Jezdec je tud ful dobr film. Overall, se lahko izjavi, da Johnny snema same dobre filme (z izjemo tistih na začetku ala Cry-Baby)
Filmi ratajo dobri zarad nega.

-
Moj pa Secret Window
Verjetno zato, ker najdem delček sebe v Johnny-jevem liku (ne v razcepljeni osebnosti
). In nasploh se mi zdi, da nihče drug ne bi mogel odigrati Morta bolje.

Verjetno zato, ker najdem delček sebe v Johnny-jevem liku (ne v razcepljeni osebnosti

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Secret Window je men tut ful hud. Drgač mi je pa Chocolat že kot film ful všeč, poj pa se Johnny ( k je tko seksi tm not) igra je pa sploh
.
A mislš, da bo letos nominiran za oskarja za pirate s karibov 2? Za prvi del je bil an, sam ni zmagu, pa bi mogu.

A mislš, da bo letos nominiran za oskarja za pirate s karibov 2? Za prvi del je bil an, sam ni zmagu, pa bi mogu.
-
Ja, res bi mogu zmagat. Čeprav me čudi, da že za katero od prejšnih vlog ni dobiu oskarja. Ker igra res fenomenalno...mislim, da se res vživi v osebo, ki jo igra. Tega pa ne zna vsak.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
*tenisačica* napisal/-a:Ja, res bi mogu zmagat. Čeprav me čudi, da že za katero od prejšnih vlog ni dobiu oskarja. Ker igra res fenomenalno...mislim, da se res vživi v osebo, ki jo igra. Tega pa ne zna vsak.
Ojaaa! Meni so drugače skoraj vsi filmi zakon v kerih je igral. Pa ne zaradi njegovega videza,ampak res je super igralec + filmi v kerih igra so the best, ker bolj mračni itd.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Baje ga "snubijo", da odigra Freddieja Mercuryja v biografskem filmu skupine Queen. 

Bulma napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Baje ga "snubijo", da odigra Freddieja Mercuryja v biografskem filmu skupine Queen.
Upajmo, da bo privolilSe mi zdi dober za tako vlogo.
Se strinjam. Bi bilo zanimivo videt

-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Johnny Depp je pa zame res najboljši igralec ever
Usi njegovi filmi kar sm jih vidla so mi zakon, res dobr vse različne vloge odigra, pa še hot je

Usi njegovi filmi kar sm jih vidla so mi zakon, res dobr vse različne vloge odigra, pa še hot je

-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
glihkar sem pogledla Don Juan DeMarco, še vsa navdušena, film se je definitivno uvrstil na top 5 lestvico, način kako je prikazana celotna zgodba, vsi ti občutki ob gledanju..
ooooo johnny depp
pojedla bi ga 

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov