Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jst se še spomnim, da sem imela nočne more po tem, ko sem ga videla v edward škarje . niti malo mi ni bil všeč.
se še spomnim, da sem se vedno spraševala zakaj je toliko punc zaljubljenih vanj?
in pol sem gledala pirate in sem ugotovila zakaj
se še spomnim, da sem se vedno spraševala zakaj je toliko punc zaljubljenih vanj?
in pol sem gledala pirate in sem ugotovila zakaj
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
skinny napisal/-a:jst se še spomnim, da sem imela nočne more po tem, ko sem ga videla v edward škarje . niti malo mi ni bil všeč.
Jst sem se pa čist zaljubila v njega in film
To mi je tko hecn, da ni bil nobenmu všeč v tem filmu. Men je bil pa tko luškan, simpatičen
Haha, kok je mogl kej to zgledat: petletna punčka, gleda Edwarda, pol pa okol razlaga, kok je luškan ipd. Ma že od nekdaj sm bla čudna (to mam pa po mami). Si kr predstavljam zgrožen pogled babice, ko sm ji povedala, kak film sm gledala, pa da mi je bil igralec všeč
^^cutie
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Včeraj sva šla gledat Pirate in sva bila oba popolnoma navdušena nad filmom. Prvi del je bil zakon, ta je še boljši. Komaj čakam tretjega.
Meni on po izgledu ni slab, mi je pa zato neprimerno boljši igralec. Meni je recimo odlično odigral vlogo v filmu Donnie Brasco. Zame eden boljši filmov. Prav tako mi je bil všeč v Brezglavem jezdecu.
Skratka vživi se v vlogo in jo odigra s srcem, kar je meni zelo pomembno
Meni on po izgledu ni slab, mi je pa zato neprimerno boljši igralec. Meni je recimo odlično odigral vlogo v filmu Donnie Brasco. Zame eden boljši filmov. Prav tako mi je bil všeč v Brezglavem jezdecu.
Skratka vživi se v vlogo in jo odigra s srcem, kar je meni zelo pomembno
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
^^Ja, v Donnie Brasco ful noro igra. Je eden izmed redkih igralcev, ki te lahko prepriča, da res počne, kar pač počne lik (al da je FBI ali pa CIA agent, da je pirat, pisatelj,...).
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Jst sm pa zdej čisto not padla v 21 jump street. Se mi je pred kratkim zdownloadal in sm čist happy
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
No punce, baje naj bi ga na filmskih platnih občudovale samo še 7 let, ker naj bi se po 50 letu upokojil, ker se boji za svoj videz (namreč da ne bi izgledal kot Clint Eastwood - jah, kot da se to njemu lahko zgodi )
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
somebody napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz bom pa zdele gledala druge pirate s karibov. Se že veselim, ker mi je Johny v tej vlogi res všeč
kašni so se ti zdel?
Slabši kot prvi, ampak se sploh ne obremenjujem s tem, ker sem itak hotla videt zarad njega pa Orlanda
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Včeraj gledala drug del Piratov, pa mi je bil čist kul. Ne morem reči kateri del mi je bil boljši, sem se pa ob obeh zabavala. Čakam na tretjega...
-
marateja napisal/-a:No punce, baje naj bi ga na filmskih platnih občudovale samo še 7 let, ker naj bi se po 50 letu upokojil, ker se boji za svoj videz (namreč da ne bi izgledal kot Clint Eastwood - jah, kot da se to njemu lahko zgodi )
Mislim, da mu to res ne bi blo treba skrbet. Kr se mi zdi, da se sploh ne stara in tud kaj, če se bo mal. 100% bo ostal šarmanten tako, kot je zdaj.
In mnogi še vedno zgledajo dobro, tudi če so malce starejši (Bill Murray, Sir Anthony Hopkins)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov