Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Lotila sem se spletne strani o Johnnyju. Klik. Ker je še čisto sveža, je bolj malo stvari gor, a se res trudim, za čim hitrejši update. Tko da malo potrpljenja pa bo
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- minkapinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
johnny njama
meni najbolj hot
meni najbolj hot
Srečna družina - http://www.bambino.si
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Včeri sm šla gledat pirate2, ful pošten film, zlo dobr igralc je, me je tok nasmeju s svojimi facami. Sam k ga pa vidm na teh slikah s temi cudnimi brki pa brado mi je pa ..... U filmu mu to pase, ker igra pirata, v realnem zivljenju mi je pa cudn tak.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst sm tud gledala film dva dni nazaj....uf k ga je una zažvalila sm si želela da bi bla jst na njenem mestu
drgač pa res dobr film...i like it
drgač pa res dobr film...i like it
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Jst pa (spet) gledam Once Upon A Time in Mexico.
V tem filmu je tud tko dobr. Škoda da mu na konc oči vn staknejo...tiste lepe...velke...ah, morm nehat. Že spet neki bluzim
Kakorkoli, zanima me, kdaj ste ga prvič vidle/kdaj vam je postal všeč?
Jst sm ga vidla ko sm bla stara 4 al pa 5 letv Edwardu Scissorhandsu pa mi je že takrat bil všeč
V tem filmu je tud tko dobr. Škoda da mu na konc oči vn staknejo...tiste lepe...velke...ah, morm nehat. Že spet neki bluzim
Kakorkoli, zanima me, kdaj ste ga prvič vidle/kdaj vam je postal všeč?
Jst sm ga vidla ko sm bla stara 4 al pa 5 letv Edwardu Scissorhandsu pa mi je že takrat bil všeč
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz se ne spomnim kdaj sem ga prvič vidla. No,mislim da v Edvardu tudi Samo mi ni bil kaj preveč všeč. Prvič sem postala pozorna nanj komaj ko sem šla gledat Jacka Razparača. In od takrat naprej....
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm šla včeri gledat piratke in me je čist očaru Ta vloga mu je res pisana na kožo
Film je že sam po seb odličen, z Johnny-em je pa najboljši sploh
Film je že sam po seb odličen, z Johnny-em je pa najboljši sploh
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
rastalove napisal/-a:tut jst sm ga prvič vidla kot Edwarda Škarje in roko na srce, takrat mi ni lih u uč padu, pol pa sm naletela na Don Juan-a in... OPAAAAAAA!!! me je zasvojiu!!!
Men je bil pa tko luškan v Edwardu. Pa če pomislim, kok sm bla mala takrat
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm učeri gledala pirate...ker najboljši lik je
Sam mi je pa prvi del filma boljši.
Sam mi je pa prvi del filma boljši.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov