o tema o johnny-ju . on je men res dober igralec, sem vidla že kr precej njegovih filmov. v soboto grem pa gledat pirate s karibov 2...kent vejt. in ja je ful simpatičen, lep, karkoli .
johnny je res eden najboljših igralcev... pa ful mi je všeč da ga salva ni pokvarla oz. da se je uzel v roke in ne zganja škandalov, da bi se pisal o njemu itd.
nism še vidla drugega dela piratov ampak verjamem da ni nič slabši od prvega dela ja HOT je pa tut
Sem glih iz kina, gledala z mulci Pirate 2. Kaj čem, še za drug let sem pečena, ker me zanima kako bo. Jonny?? Edini moški na svetu, ki bi ga prenašala takšnega, kot je v tem filmu - mal nacejan skoz (ali pa tud ne??), bl zanemarjen, ampak tako zelo WOOOOOOOOOOOW. In ja, tud men je fajn, d se je vzel v roke in živi tko kt zdj živi. In vsak film ma fajn. Drugač pa - nenamazan (ko ni Jack Sparrow) mi vizualno niti ni. Ampak kot ta-bog pomagi!
kako nismo imeli teme o njem on je pa ja tok slasten
a ga je gledala kera v enem filmu, k se ne morem spomniti naslova zdele, k mu en stari (marlon brando) ponudi ogromno denarja, če ga lahko pretepejo do smrti... in on je iz enega ful revnega naselja sredi ene puščave, ful v finančnih težavah, ful luškane otročke ima, in vzame denar. in pol je cel film o tem, kako se veselijo, imajo lepše življenje, na koncu gre pa on tja pač da opravi svoj del posla. tuki je tut čist luškan
edit: filmu je naslov The Brave
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 27. Jul. 2006 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
men je tud on en najboljših igralcev nasploh. ga res občudujem..loti se samih karazmatičnih likov in tako zelo različnih vlog in mu čist vedno rata-vsaj kolk jas spremljam.sem pa res že ful njegovih filmov vidla..pa slabo tud ne zgleda