Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Uf, zdi se mi skoraj nemogoče, da se ne bi imeli teme o Johnnyju, ampak tako je pokazal iskalnik. O_o
Torej, seveda je en izmed mojih naj igralcev, pa še tkooo hot
Aja, pa ste ga vidle/i v Piratih 2?? Res raztura kot Jack
Torej, seveda je en izmed mojih naj igralcev, pa še tkooo hot

Aja, pa ste ga vidle/i v Piratih 2?? Res raztura kot Jack

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
o tema o johnny-ju
. on je men res dober igralec, sem vidla že kr precej njegovih filmov. v soboto grem pa gledat pirate s karibov 2...kent vejt. in ja je ful simpatičen, lep, karkoli
.
stars are blind- jack& elizabeth

stars are blind- jack& elizabeth

-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
johnny je res eden najboljših igralcev... pa ful mi je všeč da ga salva ni pokvarla oz. da se je uzel v roke in ne zganja škandalov, da bi se pisal o njemu itd.
nism še vidla drugega dela piratov ampak verjamem da ni nič slabši od prvega dela
ja HOT je pa tut

nism še vidla drugega dela piratov ampak verjamem da ni nič slabši od prvega dela

-
Petrusa - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Gorenjska
Sem glih iz kina, gledala z mulci Pirate 2. Kaj čem, še za drug let sem pečena, ker me zanima kako bo. Jonny?? Edini moški na svetu, ki bi ga prenašala takšnega, kot je v tem filmu - mal nacejan skoz (ali pa tud ne??), bl zanemarjen, ampak tako zelo WOOOOOOOOOOOW. In ja, tud men je fajn, d se je vzel v roke in živi tko kt zdj živi. In vsak film ma fajn. Drugač pa - nenamazan (ko ni Jack Sparrow) mi vizualno niti ni. Ampak kot ta-bog pomagi! 

- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
oo, js sm cis nora nanjga
on je moja celebrity crush
, sploh kot Captain Sparrow
...ful mi je dobr. moj naj, naj igralc
. lep, karizmaticen, waaa
komi cakam POTC 2 :knuddel:

on je moja celebrity crush

komi cakam POTC 2 :knuddel:
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Kraj: Ljubljana
oooooh johhhnnnyyy
kako nismo imeli teme o njem
on je pa ja tok slasten
a ga je gledala kera v enem filmu, k se ne morem spomniti naslova zdele, k mu en stari (marlon brando) ponudi ogromno denarja, če ga lahko pretepejo do smrti... in on je iz enega ful revnega naselja sredi ene puščave, ful v finančnih težavah, ful luškane otročke ima, in vzame denar. in pol je cel film o tem, kako se veselijo, imajo lepše življenje, na koncu gre pa on tja pač da opravi svoj del posla. tuki je tut čist luškan

edit: filmu je naslov The Brave

kako nismo imeli teme o njem

on je pa ja tok slasten

a ga je gledala kera v enem filmu, k se ne morem spomniti naslova zdele, k mu en stari (marlon brando) ponudi ogromno denarja, če ga lahko pretepejo do smrti... in on je iz enega ful revnega naselja sredi ene puščave, ful v finančnih težavah, ful luškane otročke ima, in vzame denar. in pol je cel film o tem, kako se veselijo, imajo lepše življenje, na koncu gre pa on tja pač da opravi svoj del posla. tuki je tut čist luškan

edit: filmu je naslov The Brave

Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 27. Jul. 2006 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
men je tud on en najboljših igralcev nasploh. ga res občudujem..loti se samih karazmatičnih likov in tako zelo različnih vlog in mu čist vedno rata-vsaj kolk jas spremljam.sem pa res že ful njegovih filmov vidla..pa slabo tud ne zgleda 

- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...v Finding Neverland pa v Chocolat mi je biu tut tanajtabolsi
...The Brave je pa za jokat

...The Brave je pa za jokat

-
*tenisačica* - Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
A Secret window pa Ninth gate ste gledale??? 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov