Johnny Depp
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jao! Tema za mene! Meni je on eden najbolj hot moških kar sem jih kdaj videla Poleg tega pa je še fenomenalen igralec. Doma mam skoraj vse filme v kerih je kdaj igral
Najboljši film: Sleepy Hollow, Blow, Secret Window.
http://www.johnnydeppfan.com/portraits/p150.jpg
Najboljši film: Sleepy Hollow, Blow, Secret Window.
http://www.johnnydeppfan.com/portraits/p150.jpg
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Res super igtalec! Ful nadarjen in touk lep, da je že skoraj preveč
Sem gledala vse njegove filme-vedno si izbira neke posebne vloge-čudaške. Verjetno zato ker je pač čudaški tip človeka.
Ste vedele da ima fobijo na klovne?
Posebnež v vsakem pogledu
Sem gledala vse njegove filme-vedno si izbira neke posebne vloge-čudaške. Verjetno zato ker je pač čudaški tip človeka.
Ste vedele da ima fobijo na klovne?
Posebnež v vsakem pogledu
Angels fall first...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jaz sem gledala naslednje njegove filme:
The Man Who Cried
Chocolat
Blow
From Hell
Pirates Of The Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Secret Window
Finding Neverland
meni ful dobr igra, pa še šmexy je
pa še za H&M je delal kampanjo. wau.
The Man Who Cried
Chocolat
Blow
From Hell
Pirates Of The Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Secret Window
Finding Neverland
meni ful dobr igra, pa še šmexy je
pa še za H&M je delal kampanjo. wau.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Captain Sparrow Kot Johnny pa je malo manj simpatičen, ampak še vedno simpatičen.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
hud je ja... za svojih 43 let pa sploh
dans je na naslovnici vikenda, kva mu paše un črn eyeliner res taprav za to vlogo. ekscentrik.
no comment.
aja a Jump Street-a pa nobena ni gledala? par let nazaj je blo na a kanalu. huda nanizanka, s hudim đonijem
dans je na naslovnici vikenda, kva mu paše un črn eyeliner res taprav za to vlogo. ekscentrik.
no comment.
aja a Jump Street-a pa nobena ni gledala? par let nazaj je blo na a kanalu. huda nanizanka, s hudim đonijem
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
urszika napisal/-a:aja a Jump Street-a pa nobena ni gledala? par let nazaj je blo na a kanalu. huda nanizanka, s hudim đonijem
jaaa to sm jst ful gledala sam takrat je biu še ful mlad
Men niti ni tol vizualno všeč mi je pa strašno simpatičen, sploh v vlogi Captain Sparrow
Tko, da sigurno zdej v kratkem pičim v koloseja pogledat drugi del
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Johnny je supa dupa. Po videzu mi je itak čist poseben, ta obliko obraza, ličnice, oči ... wau, pa še igrat zna dobr. (Sam fak, jst mam en fetiš na starejše moške ) Lih sem v Cosmotu prebrala, da je nedolžnost izgubil pri 13, s 17-letnico v kombiju. in celo svoj bend je mel. Letos naj bi igral še v The Diving Bell and the Butterfly in The Rum Diary, me zlo zanima kakšna filma bosta, ker vedno igra take zanimive like.
This too shall pass.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
inchy84 napisal/-a:urszika napisal/-a:aja a Jump Street-a pa nobena ni gledala? par let nazaj je blo na a kanalu. huda nanizanka, s hudim đonijem
jaaa to sm jst ful gledala sam takrat je biu še ful mlad
Men niti ni tol vizualno všeč mi je pa strašno simpatičen, sploh v vlogi Captain Sparrow
Tko, da sigurno zdej v kratkem pičim v koloseja pogledat drugi del
Jes sem tudi gledala. Samo ne vse dele
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- *etie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
johnny je res the best igralc js mam v sobi večinoma samo njegove postrje
drugač ga p res obožujm..sm šla na premiero piratov 2 in je hud film od njegovih filmov sm pa gledala še ninth gate, don juan de marco, pirate 1, charlie and the chocolate factory, finding neverland, chocolat, pa zdej bo na popu donnie brasco pa bom tut gledala=)
a je kdo gledu un animiran film - tim burton je režiru CORPSE BRIDE?
drugač ga p res obožujm..sm šla na premiero piratov 2 in je hud film od njegovih filmov sm pa gledala še ninth gate, don juan de marco, pirate 1, charlie and the chocolate factory, finding neverland, chocolat, pa zdej bo na popu donnie brasco pa bom tut gledala=)
a je kdo gledu un animiran film - tim burton je režiru CORPSE BRIDE?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
F E N O M E N A L E N v vseh pogledih
Ful je seksi, tak poseben obraz ima...večni deček v moškem al neki, plus, tolk karizmatičnega deca pa še ne
Kar se pa igranja tiče, je pa za moje pojme sigurno eden najboljših igralcev današnjega časa...ful se zna vživet v različne like...od komičnih (Jack Sparoww), fantazijskih (Edward Škarjeroki) pa do tragičnih (George Jung v Snifu)...uglavnem prva liga!
Ful je seksi, tak poseben obraz ima...večni deček v moškem al neki, plus, tolk karizmatičnega deca pa še ne
Kar se pa igranja tiče, je pa za moje pojme sigurno eden najboljših igralcev današnjega časa...ful se zna vživet v različne like...od komičnih (Jack Sparoww), fantazijskih (Edward Škarjeroki) pa do tragičnih (George Jung v Snifu)...uglavnem prva liga!
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*etie* napisal/-a:a je kdo gledu un animiran film - tim burton je režiru CORPSE BRIDE?
I did Luškana zadevca...je za pogledat
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Depp, Depp, Depp and more Depp:
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
Just too hot
Verjem mi, nisi edina Jst tud same starejše gledam
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
Just too hot
SIEENA napisal/-a: (Sam fak, jst mam en fetiš na starejše moške )
Verjem mi, nisi edina Jst tud same starejše gledam
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov