Lotila sem se spletne strani o Johnnyju. Klik. Ker je še čisto sveža, je bolj malo stvari gor, a se res trudim, za čim hitrejši update. Tko da malo potrpljenja pa bo
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Včeri sm šla gledat pirate2, ful pošten film, zlo dobr igralc je, me je tok nasmeju s svojimi facami. Sam k ga pa vidm na teh slikah s temi cudnimi brki pa brado mi je pa ..... U filmu mu to pase, ker igra pirata, v realnem zivljenju mi je pa cudn tak.
Jaz se ne spomnim kdaj sem ga prvič vidla. No,mislim da v Edvardu tudi Samo mi ni bil kaj preveč všeč. Prvič sem postala pozorna nanj komaj ko sem šla gledat Jacka Razparača. In od takrat naprej....
tut jst sm ga prvič vidla kot Edwarda Škarje in roko na srce, takrat mi ni lih u uč padu, pol pa sm naletela na Don Juan-a in... OPAAAAAAA!!! me je zasvojiu!!!
rastalove napisal/-a:tut jst sm ga prvič vidla kot Edwarda Škarje in roko na srce, takrat mi ni lih u uč padu, pol pa sm naletela na Don Juan-a in... OPAAAAAAA!!! me je zasvojiu!!!
Men je bil pa tko luškan v Edwardu. Pa če pomislim, kok sm bla mala takrat
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp