Jessica Alba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Meni je ona fulll lepa.. pa ne tak čist klasično lepa ampak ima neko simpatičnost, ki reeees pritegne
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ja tako to je. je postala bolj slavna... ste gledale fil good luck chuck? ful dober. ona je v glavni vlogi z še enim moškim igralcem (se mi ne da iti iskat njegovega imena).
je posnela film, postala noseča... kako da je ne bodo zasledovali? dokler si ne izmišljujejo čudnih zgodb, je še vse ql.
je posnela film, postala noseča... kako da je ne bodo zasledovali? dokler si ne izmišljujejo čudnih zgodb, je še vse ql.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
ela85 napisal/-a:ja tako to je. je postala bolj slavna... ste gledale fil good luck chuck? ful dober. ona je v glavni vlogi z še enim moškim igralcem (se mi ne da iti iskat njegovega imena).
Men je bil pa ta film ful butast - tak že čisto pretiravanje, tist z njeno nerodnostjo pa vse ... In sej drugač je luštna itd., sam kot igralka mi pa res ni ne vem kaj.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Se strinjam. Tisti film je bil malo tako, ni bil najbol smešn... Drugače mi je pa ful luštna, ko jo prvič pokaže v filmu je pravno angel napisal/-a:ela85 napisal/-a:ja tako to je. je postala bolj slavna... ste gledale fil good luck chuck? ful dober. ona je v glavni vlogi z še enim moškim igralcem (se mi ne da iti iskat njegovega imena).
Men je bil pa ta film ful butast - tak že čisto pretiravanje, tist z njeno nerodnostjo pa vse ... In sej drugač je luštna itd., sam kot igralka mi pa res ni ne vem kaj.
I laugh at gilded butterflies.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov