Jernej Dermota
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Hahaha
Tip je omejen. Slovenci pa res ne ljubimo vsega...še najmajn pa homosexualce. Vsaj jaz jih ne.
Med drugim je povedal: „Rad bi pokazal Evropejcem, da je v Sloveniji povsem normalno biti gej. Ime moje države vsebuje besedo 'love' – sLOVEnija, kar kaže na to, da ljubimo vse ...
Tip je omejen. Slovenci pa res ne ljubimo vsega...še najmajn pa homosexualce. Vsaj jaz jih ne.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst jih pa ne obsojam in se mi zdi, da je čist preveč nestrpnosti na svetu do drugih ljudi, k niso taki, kot nekdo, k jih gleda in posledično obsoja. Zakaj že? Da se sam boljše počuti? Ne, mislm, d ne.
Sicer pa ... dobr, da ma jajca, da se je prjavu sm.
Sicer pa ... dobr, da ma jajca, da se je prjavu sm.
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Omfg! Kakšn pa ni?....
Ta nima vseh doma!:D
Zame je to poniževanje samega sebe.Kako ima lahko človek tako malo samospoštovanja...
Ta nima vseh doma!:D
Zame je to poniževanje samega sebe.Kako ima lahko človek tako malo samospoštovanja...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Meni sicer njegov stil s tole roza perjem in vse to zlo zlo ni všeč, ampak mi je pa čist kul, da se ne sramuje tega kar je, pa se prjav na tak tekmovanje. Zakaj pa ne? Tole z LOVE je lepo povedal, sam na žalost ne drži lih.
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
men so tud fotke mimo pa oblacenje, pa ga vseeno ne bom zalila, pa tud cist vseen mi je, ce je gej, ce mu tko pase, pa lohk je tud murko, dol mi visi. cist njuna stvar. ksne vase izjave so res grde, sej men tud marskej ni vsec, sam halo... glih tko izpade, kokr d ni normaln... zakaj, ker ma pink majco? ful ene nestrpnosti ocitn tuki gor
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
in žalostno je, da smo slovenci tako nestrpni...sama jih poznam nekaj...pa so prav fajn dečki...sicer je ta dermota razred zase...ampak če se on tako izraža in dobro počuti..ok..komur ne paše pač naj ne gleda...je pa sramota za nas, da pri nas živi toliko homofobov...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov