Jernej Dermota

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 10. Sep. 2007 15:41

ok nism še slišala kko poje, ampak k sm pa vidla tele slike :eek: to je pa že čist preveč an! in pol napiše tip d mi pišemo take komentarje k smo mu fouš :D itak ja, če js enga ubijem se bl težko izgovarjam d sm neprištevna, nemu pa tega sploh rečt neb blo treba
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 10. Sep. 2007 17:48

Glih učeri sm brala tele vaše poste, in pol dons preberem v Novi, čist na zadnji strani: MODNI KIKS TEDNA, in ugante čigava slika je bila zraven!!!

No, Jernej, zgleda da ima isto mnenje o tebi tud zelo znana slovenska revija! hahaha, a biiiig NO NO
Uporabniški avatar
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zoja13 » 11. Sep. 2007 7:54

saj oki dečko, naj poje. Samo enkrat je v eni oddaji izjavil, da je on itak tako dober pevec, da sploh ne ve, kaj ostali pojejo, ker tako nimajo pojma. Meni so take izjave zlo primitivne, ker konkurenco pljuvat je bedarija, raje pokaži oz. dokaži, da si dober.

sicer pa o njegovi odpravi res ne bi
Uporabniški avatar
chatterbox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a chatterbox » 25. Sep. 2007 19:28

oooo jernej je car:D:D na pesem poletja mi je njegou komad najbl biu ušeč pri tistih izsekih ki so jih kazali.....samo očitno sm ena redkih k tko misl....družba me še vedno ne razume kko mi je lahko ušeč..:/...me sploh ne zanimajo:Dpa baje je model ful uredu tko ni uno high society p to.....upam d je to res:D:D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 27. Sep. 2007 17:14

On je tko butast, da mu še Damjan Murko ni kunkurenca
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 27. Sep. 2007 19:03

jz sm pa dans gledala uno marleno na tv3 (ponovitev) in je biu on gost in je blo kao da se je odločo, da bo svojo izkušnjo delil s celim svetom in da misli da je skrajni čas da slovenija izve kakšna krivica se mu je zgodila...

in je začel razlagat, da so meli on pa babica pa od babice sestra karambol u nekem tunelu in so jih prpelalili u kliničnega in pol kao so rekli da je njegova babica umrla, da za življenje njene sestre se pa še borijo in da je bolš, da kakih 14 dni nebi mogli hodit not... in po 14 dneh ko so babico ž pokopali in vse, so šli obiskat njeno sestro in ugotovijo, da je tam babica ne pa njena sestra! in so jih pač zamenjali... kr pri identifikaciji se je pa dalo mnda videt sam pol obraza od trupla...

ampak kk je on to razlago, kao da sploh ni panike, nč hudo in to... se niti nebi čudla, če si je vse to zmislo za samopromocijo, resda...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 27. Sep. 2007 21:55

hm nisem vedla, da je to njegova babica... zgodba je drugače resnična, nekje sem jo prebrala, se ne spomnim več kje... le da ni blo omenjeno da gre za njegovo babico.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Sep. 2007 23:17

mulatto_f napisal/-a:jz sm pa dans gledala uno marleno na tv3 (ponovitev) in je biu on gost in je blo kao da se je odločo, da bo svojo izkušnjo delil s celim svetom in da misli da je skrajni čas da slovenija izve kakšna krivica se mu je zgodila...

in je začel razlagat, da so meli on pa babica pa od babice sestra karambol u nekem tunelu in so jih prpelalili u kliničnega in pol kao so rekli da je njegova babica umrla, da za življenje njene sestre se pa še borijo in da je bolš, da kakih 14 dni nebi mogli hodit not... in po 14 dneh ko so babico ž pokopali in vse, so šli obiskat njeno sestro in ugotovijo, da je tam babica ne pa njena sestra! in so jih pač zamenjali... kr pri identifikaciji se je pa dalo mnda videt sam pol obraza od trupla...

ampak kk je on to razlago, kao da sploh ni panike, nč hudo in to... se niti nebi čudla, če si je vse to zmislo za samopromocijo, resda...

zdej nevem al je zgodba res iz trte zvita, ali pa so naši dohtrji zares en velik polom :roll:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 28. Sep. 2007 7:10

Eh, po moje to ni res...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Sep. 2007 10:20

Pomoje pa to zna bit res, ker vsi vemo, kakšno je slovensko zdravstvo.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 28. Sep. 2007 10:40

mulatto_f napisal/-a:jz sm pa dans gledala uno marleno na tv3 (ponovitev) in je biu on gost in je blo kao da se je odločo, da bo svojo izkušnjo delil s celim svetom in da misli da je skrajni čas da slovenija izve kakšna krivica se mu je zgodila...

To sem tud js gloedala, in mi je blo mal cudn. Pa tud razlagu je tok cudn, da na konc sploh vec nisem vedla, kaj je cist tocn hotu povedat. In zacel je res drasticno, ampak pol pa je govoru s takim tonom, kot da govori kaj je vceri jedu. Tko da js ne vrjamem cist vsega.
Uporabniški avatar
×ChocoLate.×
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ×ChocoLate.× » 29. Sep. 2007 13:05

Josephina napisal/-a:

To sem tud js gloedala, in mi je blo mal cudn. Pa tud razlagu je tok cudn, da na konc sploh vec nisem vedla, kaj je cist tocn hotu povedat. In zacel je res drasticno, ampak pol pa je govoru s takim tonom, kot da govori kaj je vceri jedu. Tko da js ne vrjamem cist vsega.

To je menda čista resnica, moj šef je z njim neki v sorodu in je lih zadnč tut razlagov to štorijo...groza :eek: :roll:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 29. Sep. 2007 16:41

Smreka napisal/-a:
sAdie napisal/-a:smreka :D noben ga ne obsoja...ali pač?

Noben ga ne obsoja? Pa si ti prebrala tole temo?
Bolan kreten, weirdo, klovn, vase zaljubljen peder....
Kaj pa se to tebi zdi?

mislim, da teli komentarji res niso bili na mestu, posebno zato, ker dekletom ni dana ena zelo lepa lastnost - razlaga njihovih trditev. (zato so bili tudi odstranjeni. če nimaš kaj napisat, pač NE piši)

Če nekoga označiš za bolanega kretena, mi prosim povej zakaj je on bolan kreten?
primer: (to ni moje osebno mnenje, samo dajem za primer)
On je bolan kreten, ker se oblači v roza in se šminka in nosi ženske vroče hlačke. Ok, hvala za razlago.
On je weirdo, ker uporablja umetne trepalnice. Bravo, sedi pet. :roll:

meni je slabo ratalo, ko sem brala tele komentarje. Vem, tudi sama znam biti zelo ostra, zelo strupena, ampak tole kar ste pa ene napisale. Mene je sram, da je ta človek prebral vaše komentarje! Pa vas sploh ne poznam. Groza. :roll:

po pravici povedano, sploh ne vem kdo je Jernej, kaj Jernej dela, za moje pojme, vsaj na slikah, je preveč ekstravaganten.
men ta ekstravaganca ni všeč, pač nisem pristaš te maškarade, tudi tiste emuje*, ki hodijo po LJ, načičkani kot bi odganjali golobe, ravno tako mi ni všeč ves ta pederaj, ki se zganja sedaj po Sloveniji, od našminkanih decev do decev v najlonkah ampak kaj čmo. Ljudje smo si različni in tudi posebneži morajo biti med nami. Eni so posebni tako, da nosijo ženska oblačila, drugi da se šminkajo, tretji se pa pač samo ne umivajo. In nič ni narobe, da ljudje komentirajo in imajo svoje lastno mnenje, ampak, če že podajaš lastno mnenje, ga znaj tudi utemeljiti.

*vem, da je emo stil ;)
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 01. Okt. 2007 0:43

meni je slabo ratalo, ko sem brala tele komentarje. Vem, tudi sama znam biti zelo ostra, zelo strupena, ampak tole kar ste pa ene napisale. Mene je sram, da je ta človek prebral vaše komentarje! Pa vas sploh ne poznam. Groza. :roll:

Se strinjam s to izjavo.

Res je, da bi brez vseh teh ličil in v normalnih oblačilih zgledal precej bolje, ampak tile komentarji so pa že preveč... :eek: pa saj si noben človek ne zasluži takšnih komentarjev, ker pač je drugačen... vsak se naj najde v svojem stilu, samo da se dobro počuti pa je vse kul :)

in vsak ma pač svoj stil / okus...nekomu bo že všeč :)

Glede petja pa nemorem rečt, ga (še) nisem slišla :wink:
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 20. Okt. 2007 0:52

Sploh ne vem, o kom je debata (sploh odkar mi radio ne dela, itak nč ne vem o trenutno popularni glasbi). Samo ne morem pa verjet, kaki primitivci ste nekatere, s svojimi izjavami. Primer (ki sem si ga najbolj zapomnila):
gregalina napisal/-a:Haha...oba sta ritopika pa vase zaljubljena :rofl:

Upam, da tale njegova obupna pojava ne pride na oči tujcem, ker nas bo res osramotil!

1. Jp, glavno je to, kaj si DRUGI mislijo o nas. :roll:
2. (Če prevzamemo, da je res glavno to, kaj si drugi mislijo o nas) Upam, da se ti ne boš oglašala pred tujci, ker bodo vsi vedeli, s kakšnimi (homo)fobnimi malomeščani si delim državo.

:respekt: temu, kar je Smreka napisala.

Pa še kot opomba tistim, ki pravijo, da z videzom vzbuja pozornost: Kdo od estradnikov ga pa ne? Eni se pač fancy in "modno" oblačijo in jih potem v raznih revijah hvalijo, kako so lepo oblečeni, drugi se pa ekstravagantno oblačijo in se zopet pojavljajo v istih revijah. Še na alternativni sceni redko najdeš tiste glasbenike, ki se ne poskušajo kazati (tudi) z videzom.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov